Nu-ti mai fa probleme,sarutul nu poate fi gresit,orice ai face!
Ai de trecut etape mult mai grele,sa vorbesti cu fata,sa-i marturisesti c-o placi,s-o scoti la un film,o ciocolata calda,o pizza,intr-un parc,in fine si abia apoi vine partea cu sarutul!
Care e extrem de simpla.
Ii spui ca vrei sa-i spui ceva la ureche(ca iti plac ochii ei,de exemplu),te apleci spre ea si in loc de ureche, aluneci pe obraz si iti opresti buzele pe buzele ei, simplu si deloc greu!
Asa ca, lasa sarutul, pune la punct tactica de pana la sarut!
Si bafta!
Of of of. faza cu fetele din clasa blah blah blah... si eu sunt 100% ca tine! Numai ca eu sunt si am fost cu fete (tot 15 ani am) ai grija sa nu te indragostesti de una din prietenele cu gare razi si glumesti... ca o sa iasa urat stiu si eu asta(am patit-o si eu) dar dupa un timp scurt de 2 saptamani-1 luna mi-a trecut si suntetm de atunci prieteni si mai buni! Faza cu sarutu: FI TU!
Hey.Nu e nicio problema.Sunt fata si am si eu 15 ani(bine peste o luna, doua voi implinii 16 ani, dar nu conteaza)si nu am avut pana acum un prieten, deoarece nu am gasit persoana potrivita.Dar nu conteaza asta.Si nu-ti face griji nu va rade nimeni de tine.
Daca esti asa timid poate te poti orienta spre baieti.Glumesc! Pai vorbeste mai mult cu o fata, apropie-te de ea si apoi o poti invita in oras la un suc/prajitura, un film sau de ce nu o plimbare in parc.La sfarsit daca da semne ca te place lasa-te purtat de val cum se spune si sarut-o! Salut.
Traim in lumea in care daca nu ai prieten/a la 15 ani e o tragedie.
Legat de partea cu sarutul, nu exista un algoritm sau ceva standard... pur si simplu faci ce simti.
Tu afla mai intai daca te place, incepeti o relatie normala, inprietenitiva, apoi daca si ea te place puteti sa fi-ti impreuna.De partea cu sarutul, nu ai de ce sa te temi, sunt fata si sunt in aceeasi dificultate ca tine(doar ca am 14), eu una am priceput ca sarutul vine de la sine cand sunteti amandoi pregatiti.
Crezi ca ele s-au sarutat pe banda rulanta sa faca diferenta sau sa aiba experienta? Veziti de treaba, si lor le este frica la fel ca tie.
Fi barbat, cu emotia nu ajungi nicaeri, iti spun din propria experienta.
1 la mana nu trebuie sa fii cu o fata doar ca sa scapi de asa numita "virginitate" a sarutului, in al 2 lea rand cand vezi o fata si crezi ca iti place nu sari direct ci asteapta sa vezi daca, chiar o placi sau nu si apropo la chestia cu sarutul intotdeauna trucul cu pachetul de guma ajuta
Nu o sa rada de tine si fii tu insati mereu si poti intreba nu strica niciodata sa intrebi!