| Pissy a întrebat:

Am si eu o problema. Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala de la 15 ani. De jumatate de an am dureri in timpul actului sexual atunci cand stau intr-o anumita pozitie. Ma injunghie si durerea se resimte in tot corpul. Aveti idee despre ce poate fii vorba? Am citit pe internet si despre vaginita si despre chisturi pe ovare, dar am fost la control si nu s`a descoperit nimic. Multumesc.

10 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Incearca un lubrifiant poate e de la frecare nu exista destula lubrifiere... sau poate partenerul are penisul prea mare pentru vaginul tau, in sensul ca il baga mult prea adanc si te loveste ceea ce creeaza durere in anumite pozitii

| Pissy explică (pentru Azµre):

Nu cred ca e de la marimea penisului lui pentru ca pana acum jumatate de an nu am avut nimic si mi-am inceput viata sexuala de 2 ani.Nu am avut absolut nicio problema.

| Azµre a răspuns (pentru Pissy):

Du-te la alt medic cere alta parere nu e normal

| XatomisX a răspuns:

Cine te-a pus sa o faci la 15 ani domne nu puteai sa o faci la 18 19? ce simteai aasa mare nevoie? pun pariu ca la 15 ani ai facu-o cu unu de 19+ ca asa is toate cazurile asta e iti meriti soarta happy

| Pissy explică (pentru XatomisX):

Nu. La 15 ani am facut`o cu actualu` prieten care e cu 1 an mai mare ca mine.

| papusica987 a răspuns:

Referitor la ce ai vb pana acum cu ceilalti...
am fost si eu la un medic si mi-a facut un test si mi-a zis ca nu am nimic(desi eu aveam mancarime si niste rani)
apoi am mers la altu si am descoperit ca aveam candida.
asa ca daca tu stii ca te doare consulta si alt doctor, nu e normal sa te doara si nu e normal nici sa te obisnuiesti cu durerea, poti avea rani pe colstraight face sau alte alea.
te sfatuiesc sa mergi din nou la un control.

| PsyhoWoman a răspuns:

Chiar nu stiu ce sa zic... thinking cand ai fost la control n-ai intrebat medicul? el ar trebui sa stie

| Pissy explică (pentru PsyhoWoman):

Ba da, tocmai asta e problema ca mi-a spus ca nu am nimic.

| PsyhoWoman a răspuns (pentru Pissy):

Pai trebuia sa le explici faptul ca durerile nu inceteaza.ei sunt doctori sau ce? daca te doare inseamna ca ai ceva.

| Pissy explică (pentru PsyhoWoman):

I`am explicat medicului ca durerile nu inceteaza si mi-a spus ca nu am nimic.