Okey draguto, deci e foarte bine ca ne-ai dat detalii despre tine la aspectul fizic, dar nu ne-ai dat detalii si la personalitatea ta. I gandeste-te putin, esti cumva severa, trista mereu, nezambareata sau pur si simplu "plictisita"? Caci asemenea lucruri se observa, marea majoritatea baietilor vor o fata care sa fie receptiva, zambareata si glumeata. Atractivitatea nu consta doar in fizic. Sa zicem ca vine un baiat, se uita la tine la fizic, aproba ca arati bine, dar cand iti vede fata trista si serioasa, atuncea logic ca-i trece. Baietii afemeiati nu le-ar pasa de asta, dar presupun ca tu nu vrei orice prieten, adica gen doar sa te culci si gata, caci ai fi putut sa faci asta de multe ori si de mult timp. Vrei o relatie serioasa, si metoda prin care s-o capeti este sa fii receptiva si glumeata! Nu stiu sigur ce probleme ai tu pe cap sau la ce anume te gandesti, dar cand socializezi cu un baiat fii zambearata mereu, glumeste si aproba la ceea ce zice el si la care esti si tu de acord bineinteles. Uita problemele tale, caci odata ce te vei indragosti de un baiat, problemele tale vor parea un fleac.
Alta problema ar fi faptul ca esti timida, ca nu esti sigura ce sa zici la un baiat sau cum ar trebuie sa reactionezi. Trebuie sa treci de aceasta timiditate, de aceasta teama daca iti doresti un prieten. Trebuie sa-ti impui in cap ca trebuie sa fii mai sociabila cu baietii pentru ai putea atrage.
Mult succes draguto, sper ca te-am ajutat.
Si ia priveste aicia, ai deja 3 oferte, de la baieti care, bineinteles, vor doar sex. Si ei sunt singuri se pare si alta metoda de abordare nu cunosc, asta facandu-i disperati. Ignora mincinile lor gen "nu-i adevarat, ca vreau doar sa te cunosc" sau "vai ce frumoasa si inteligenta esti", etc. Complimentele se accepta dupa vorbe lungi de zile la rand, nu din prima. Fii inteligenta, nu accepta pe cineva de-aicia de pe TPU, poate fi riscant si o mare pierdere de timp. Poate sa existe exceptii, depinde si de tine acum ce simti tu, cum te indruma inima. Nu-ti fa orice prieten draga mea, caci risti sa te atasezi prea mult si sa nu realizezi cat de nefericita esti alaturi de el, decat prea tarziu.
Uite chiar mai facut curios iar daca vrei mi ar face o deosebita placere sa te cunosc macar printr o fotografie ok? Stii am impresia ca atunci cind esti cu prietena ta ai un fel de a fi extrem dar foarte extrem de serioasa si probabil asta emani! Probabil ai o educatie extrem de severa " in tine S au probabil ai o personalitate foarte puternica in tine! Am impresia ca baietilor din ziua de azi le plac fetele care sunt mai libertine care pur si simplu sunt mai ...nu stiu ce cuvint sa folosesc sa nu jignesc generatia din ziua de azi.off ce mult mi ar placea sa te cunosc.
Buna. Si eu am 17 ani si am dus-o la fel de ''bine'' cu dragostea. La meditatii am 2 colege care nu se ingrijesc deloc (mustata, grase, etc.) si au prieteni, desigur ei fiind la fel, neingrijiti(au un "parfum" de iti cade parul din nas, ei venind sa le ia mereu cand pleaca). Cine stie cum s-au gasit...
In fine, in legatura cu aruncatul cu privirea pe strada, probabil baietii respectivi se uita si la tine fara sa iti dai seama sau poate ca prietena ta e imbracata cu niste culori mai vii care ciupesc mai repede privirea.
Si de ce crezi tu ca ''baietilor nu le place de tine''?
Probabil nu ai atitudinea necesara pentru a atrage baietii. Baietii ii atragi prin atitudine nu prin frumusete, sani sau alte prostii. Chair daca se zice ca baietii se uita numai la sani si fund, din punctul meu de vedere 99% conteaza atitudinea, felul in care te faci observata.
Dami un pm sau add life_is2short mai facut f curios si nu vreau sa par vreun obsedat dar merita sa incerci.
Agreez cu Komododragosh si nu te teme, nu esti singura care trece prin asta.
Baietii te ignora deoarece nu esti atragatoare,, nu lua rau ce-am zis acum crede-ma, cocalarii ti se urca numai pe nervi, si vei increca sa faci tot ce-ti sta in putiinta ca sa scapi de ei.
Va veni intr-o zi acel baiat care va putea vedea prin acest "vãl" pe care ti l-ai creat.
Nu mai fii asa de disperata dupa dragoste, dupa ce te-ncurci cu unul rau i-ti promit ca nu mai vrei s-auzi de baieti sau dragoste in viata ta.
Si oricum, majoritatea relatiilor care incep la varsta ta nu tin mult, se destrama dupa 3 luni- 2 ani deci mai bine singura si nefericita decat impreuna si nefericita, dar nu te lasa luata de valul oamenilor, nu incerca sa atragi atentia idiotilor pentru ca i-ti promit ca intr-o zi acel cineva special va veni, iar atunci vei vedea ca s-a meritat tot efortul si suferinta pe care ai depus-o.
Sfatul meu; Incearca cum au zis si restul, fi mai putin serioasa, fi vesela si dezimvolta (asta de obicei atrage), iar faza cu "fete urate" si printi am vazut-o si eu, ele compenseaza prin atitudine, incarca si tu sa ai si atitudine si aspect.
Bafta!
Poate este si vina ta. Ia imbraca-te tu cu niste blugi mulati, o camasa si niste tocuri si iesi pe strada. Atunci sa vezi cum se vor uita la tine. Dar tine minte elegant, simplu, nu extravagant ca o piti. Un machiaj natural si o tinuta eleganta sigur va face ca baietii sa-si intoarca privirile. Si da, inca esti tanara, ai toata viata inainte. Profita de adolescenta ca o sa ai toata viata inainte!
Pfff, da e cam greu, un baiat prima data la o fata se uita la aspectul fizic si daca zici ca ai 17 ani si nu ai avut inca un prieten eu cred ca aspectul fizic nu e asa de ok precum zici
Multe intrebari de genu asta si de fiecare data acelasi raspunsuri din partea tuturor, stiti cumf aceti voi cu cerutul iesitului pe afara sau la petreceri ca sa vb cu toti? ca si cum ia-ti cere unui vegetarian sa manance carne. daca ea putea sa faca asa o facea de mult dar e timida. Cat despre arinda sfat mai bun decat ce ai zis in penultima fraza nu stiu mai , asteapta si vezi cine te ia in vizor, poate la scoala, liceu ce oi face tu, e cineva care te place dar nu tiai dat tu seama de acel cineva, in caz de e timid nu prea face multe incercari deci stai mai atenta. A si in caz de nu ai problema cu timiditatea sau altceva poti face ce au zis preteanasi mai sus. bye
Cred ca tu esti prea serioasa fii mai zambareata mai sociabila cu baietii, uitate si tu in felul ala asa irezistibil, sau imbracate mai sexy cred ca asta e raspunsul :*
Buna,. Dami add pe mess (amihaix) si o sa te ajut. Sunt baiat si stiu ca o sa te pot ajuta ... ajuta mai mult sfaturi de la un baiat in astfel de cazuri decat de la o fata. Ciao :*