| problema92 a întrebat:

Am si eu o problema... Am 23 de ani. mama era divortata si s-a recasatorit acum 3 ani. Tatal vitreg are o sora in varsta de 40 de ani, care e in concubinaj cu un Italian. E o femeie foarte frumoasa, a obtinut tot ce isi doreste de la om... si acum 3 luni i-am cerut sa ma ajute cu un loc bun de munca in afacerea tipului. Fara nici o ezitare a rezolvat problema si in urmatoarea saptamana am fost angajat pe motiv ca ar avea nevoie de un sofer personal. Iau un salar foarte bun si ce tine de alimentatie, tigari cat si masina care atunci cand nu are nevoie sa se deplaseze, e in folosul meu. A aparut totusi o problema, din nepot prin alianta si sofer acum am devenit si amant. Acum o saptamana dupa ce am dus-o la o iesire cu fetele, la intoarcere fiind pilita a inceput sa-mi faca avansuri si popuneri indecente si efectiv nu am putut-o refuza, nu e de refuzat, are 40 de ani dar e foarte atractiva si sexi. Acum nu stiu ce sa fac, chestia asta se intampla zilnic si imi place dar ma si gandesc ce s-ar intampla daca se afla. Ce sa fac? Sa vorbesc cu cineva din familie sau continui asa cat ne permit coditiile?

9 răspunsuri:
| KMaddieK a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te opresti. E doar atractie fizica, iar daca se afla poate se se termine urat. (parerea mea)

| SkyPilot a răspuns:

Faci in asa fel incat sa nu se afle si mergi inainte. Nu ai cum sa vorbesti cu cineva. Daca o refuzi iti pierzi slujba. Acum intra in indatoririle tale de servici. Cat nu se afla, toata lumea este multumita.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cu toate riscurile ce pot decurge din refuzul de a continua sa-i satisfaci "placerile carnale" mi-as asuma "riscul" de a refuza continuarea acestor "indatoriri" profesionale. Sunt curios daca ar avea curajul sa te denunte?

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Trebuie doar sa-i refuzi avansurile. Din cate ai zis se intampla chestia asta zilnic. Asta inseamna ca o face cu buna stiinta. Probabil te gandesti ca daca i-ai refuza avansurile te-ar da afara. Cu cine ai vrea tu sa vorbesti din familie? Vrei sa vorbesti cu tatal vitreg, mama ta? Cu italianul nu ai cum sa vorbesti, atunci te ingropi singur... Presupun ca in maica-ta ai incredere, i-ai putea povesti ei. Eu nu as spune in locul tau nimanui. Daca ar fi situatia mea materiala in joc, in cazul asta, i-as refuza avansurile, as incerca sa-i deschid ochii si daca ea se enerveaza si da ceva in vileag numai ca sa ma dea pe mine afara, atunci dau si eu arama pe fata si spun cum stau lucrurile.

| Lawliet14 a răspuns:

Nu e bine ceea ce faci, fara doar si poate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca instinctele sunt greu de controlat, dar nu fi o persoana slaba si nu le ceda. Serios acu, din cate povestesti ai o viata frumoasa din punctul tau de vedere, nu ti-o strica.

| Emilian65 a răspuns:

Continua ca nu ai nimic de pierdut ci numai de castigat.

| missme99 a răspuns:

Si daca nu mai vrei ce o sa faca? O sa ii spuna tipului ca soferul ei nu mai vrea sa o f**a sau cum?
In cel mai rau caz te da afara ca vezi domne nu iti faci treaba si nu esti ok la locul de munca. Dar parerea mea e ca daca amandoi va doriti asta...tu oricum ai mai putin de pierdut decat ea.

| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă se află, nu crezi că familia ta intră în război? Spune-i cuiva din familie și nu mai păcătui cu o ușuratică.