| Andreea_1919 a întrebat:

am si eu o problema.Am avut contact sexual neprotejat acum 3 luni dar fara final si de atunci stau ca pe ace.am facut 11 teste de sarcina 10 negative dintre care unu ffff slab vizibil[dar in perioada aia luam antibiotic]. am facut si o ecografie acum o saptamana pentru ca tot acuzam dureri de burta iar doctorul nu a pronuntat nimic de sarcina(si nici nu puteam sa intreb pentru ca eram cu mama)In schimb mi-a spus sa revin peste 12 zile dupa ce mi-a venit cm sa vada daca mai am un anumit lichid Douglas[daca nu ma insel] in zona pelviana. Mi-e mi-a venit ciclul aproximativ regulat adica in prima luna cu o zi mai devreme a doua luna pe 5 cand trebuia iar luna asta pe 7.Eu sunt mai paranoica si intrebarea mea este:credeti ca mai poate fi vorba de sarcina si doctorul sa nu fi vazut? pentru ca am tot citit pe bloguri de fete cu menstruatie pana la 2-3-4 luni de sarcina.Astept raspunsurile voastre.Va multumesc anticipat:*

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e vorba de sarcina, medicul ar fi vazut-o in uter. Lichidul in fundul de sac Douglas e altceva si nu are legatura cu sarcina.

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu esti insarcinata, linisteste-te! Daca acel contact nefast l-ai avut acum 3 luni, si ti-au iesit atatea teste negative, nu esti gravida. In plus, ai facut si ecografia la care nu s-a vazut nici o sarcina. Data viitoare cand mai faci sex, fa-o cu protectie, te va scuti de batai de cap.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu esti insarcinata. daca erai doctorul ti-ar fi spus iar testele ar fi iesit pozitive. asa ca stai linistita.

| Dydy_7659 a răspuns:

Nu esti insarcinata. Daca erai doctorul ar fi observat ceva si ti-ar fi spus. Io zic sa stai linistita iar data viitoare protejazate ca sa nu ai alte neplaceri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred... dar totusi ca sa fii sigura eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ginecologul cand nu esti cu mama tahappy