| baby27 a întrebat:

am si eu o problema, am avut contact sexual xu ptrietenul meu cam acum 9 zile si am luat postinor 2 in urmatoarea zi si am urmat cu strictete instructiunile, insa menstruatia trebuia sa imi apara pe data de 4 si a trecut o zi si ink nu mi-a venit si nici cheag de sange nu am avut. ce sa fac? am mai luat postinor si anul trecut dar at am avut si cheag de sange si menstruatie.am facut testul si a iesit negativ nu mai stiu ce sa fac...va rog ajutati-ma am doar 18 ani.eu si prietenul meu suntem ingroziti si nerabdatori.va rog sa ma sjutati.multumescsad

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Stresul intarzie de foarte multe ori reluarea ciclului normal! Du-te urgent la medic! Doar n-ai luat de capul tau Postinorul?! Se ia numai dupa consult, ca sa ti se prescrie exact ce ti se potriveste, altfel poti avea tot felul de reactii adverse si neplacute!

4 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Daca in cel putin 2 zile nu-ti vine menstruatia sau ceva semne, ar fi mai bine sa consulti un ginecolog imediat. Daca ai urmat instructiunile bine, iar semnele nu-ti apar(semne de menstruatie)cu siguranta exista o problema.

| ELIZA_6842 a răspuns:

Eu am citit recent ca dupa ce iei pastilele se pot produce tulburari in organism, astfel ca menstruatia iti poate intarzia si ca se poate modifica data aparitiei ciclului.Mai poti sa cauti pe google sa vezi si alte pareri, dar eu as am auzit.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi inapoi la ginecologul care ti l-a prescris si ti-a dat acele instructiuni si discuta cu el. Te va ajuta.

| oradaneugenia a răspuns:

Stai linistita. Dca testul e neg, probabil e o intarziere