anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema..am avut doar cateva contacte sexuale cu prietenul meu(amandoi virgini)..la inceput era normala durerea dar acum dupa ce incepem, este un timp in care este perfect dar dupa incepe sa ma usture vaginul din ce in ce mai tare..care poate fi cauza?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate că NU eşti destul de "umedă", iar dacă vaginul NU este destul de lubrefiat atunci se irită şi apare acea usturime.

Sau poate fi vorba de o infecţie, pe care o poţi contacta chiar şi de la o toaletă publică ( sau poate să apară fără a o contacta de la altcineva )...

Să încercaţi să INSISTAŢI pe preludiu şi, eventual, să folosiţi un lubrifiant ( se găseşte în magazine/farmacii de la 10 lei în sus ).
Bine-nţeles, să folosiţi şi prezervativ.

De asemenea, dacă faceţi sex cu prezervativ, atunci POATE fi vorba şi de o alergie la latex-ul din care este fabricat prezervativul sau la soluţia cu care este lubrifiat.

Cel mai bine/simplu ar fi să încercaţi un preludiu mai îndelungat :

Este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrifiant/ă!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până când vaginul se lubrefiază COMPLET )!

Dacă nici aşa NU scapi de acele usturimi, atunci să mergi la un control ginecologic.

Toate cele bune.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala. Discuta cat mai repede cu ginecologul tau.

| Azµre a răspuns:

Nu e normal!
Lipsa lubrifierii naturale, lipsa preludiului.
Cumpărați de la magazin/faramacie Lubrifiant Durex 2in1 gel, costă 25 de lei vă ajunge 3 luni dacă o faceți de 5 ori pe săptămână.
Folosiți lubrifiant și scapi de usturime. Dacă totuși usturimea persistă s-ar putea să ai o infecție cu candidoză asta dacă ai cumva și scurgeri alb brânzite în timpul zilei.

Răspuns utilizator avertizat
| Z6 a răspuns:

Corpul tau nu e obisnuit cu actul sexual. avand in vedere ca ai facut-o doar de cateva ori.
Sunt normale durerile acestea.

| speedgoblin a răspuns:

El are 20 iar eu 18 ani...o infectie genitala de la ce? ne-am protejat mereu.

| Smileygirl23 a răspuns (pentru speedgoblin):

De la tampoanele interne, igiena nu foarte buna [nu stiu daca e cazul, dar trebuie mentionat], unele persoane au reactii de genul si de la sapunul/gelul de dus pe care il folosesc. un consult ginecologic e totusi cel mai indicat.