| Butterfly_3278 a întrebat:

am si eu o problema.Am facut dragoste cu iubitul meu si bineinteles am folosit prezervativ.prima data a fost ok si-a dat drumul dar a scos-o cu cateva sec inainte. a doua oara insa dupa putin timp noi 2 am observat ca prezervativul nu mai era. l-am cautat prin pat si nu l`am gasit, apoi el l-a cautat in mine si surpriza:l-a gasit!sad. m`am speriat tara. a doua oara nu si-a dat drumul, dar mi`e frica sa nu fi ramas spermatozoizi pe penis si de pe penis sa ramana pe prezervativul ce a ramas in mine

Răspuns Câştigător
| RimePeHartie a răspuns:

P'asta chiar nu am mai auzit'o straight face...nu cred ca ai ramas insarcinata. Unii baieti isi dau drumu in fete fara ezitari si nu se intampla nimic. (exista si motive... poate acei baieti nu sunt compatibili cu perechea lor) dar aveti grija data viitoare.

4 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Nu ai ramas, stai linistita! Dar pe viitor spune-i iubitului sa cumpere doar Durex; sunt cele mai bune si nu cred ca se poate intampla ce ati patit voi acum, daca folositi Durex; chiar daca sunt mai scumpe, sunt mai sigure! happy

| liviu42 a răspuns:

Sa sti ca este foarte placut a face un avort, dupa anestezie vei zice ca nu mai iti trebuie sex toata viata. Jucativa cu sanatatea voastra.

| looolliika a răspuns:

Ar fi bine sa iei pastila de a 2-a zi totusi happy sau saty iei macra un test de sarcina de la farmacie happy

| Butterfly_3278 explică:

N`am ramas...mi-a venit cilcu regulat