Pai de ce o faci neprotejat? ca, dupa act, sa stai cu frica-n san? "oare sunt, oare nu sunt? " eu cred ca e doar imaginatia ta, dar nu se stie niciodata. cel mai bine fa-ti un test de sarcina si vei afla adevarul! si de acum inkolo fi mai desteapta si protejati-va, asta daca nu vrei sa mai treci prin momente din astea de panica!
Este posibil. Doar niste greturi nu inseamna sarcina, iar intarzierea este inca mica. Insa metoda contraceptiva folosita are risc mare (de cam 30%), asadar exista o sansa serioasa sa fii insarcinata. Deocamdata nu poti decat sa astepti. Mai asteapta pana cam pe 17, apoi fa un test de sarcina din prima urina de dimineata, repeta-l dupa inca 3 zile daca e negativ si apoi, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog.
Cred ca nu esti insarcinata, mai mult in mintea ta ai acele greturi, iti spun din proprie experienta : cu cat te gandesti mai mult la anumite simptome, cu atat mai mult le capeti.
Daca nu vrei copil de ce te freci fara sa te protejezi? uite asa faceti voi avorturi si veti manca copii pe lumea cealalta.hai pa.
linarkfts întreabă: