Bună.
Un test de sarcină te poate ajuta sau un control ginecologic.
Pa, pa.
Nu iti fa probleme. daca te tot gandesti incepi sa traiesti cu impresia ca esti chiar insarcinata. e adevarat ca este posibil sa iti vina menstruatia si sa fi insarcinata. dar poate nu e cazul tau. Daca te tot gandesti te distrugi. cel mai bine convinge-te si fa un test de sarcina. citeste pe net instructiiunile trebuie sa fie. Aveti grija. daca acum vei avea noroc asta nu inseamna ca si data viitoare vei avea. Succesc!
Bebeloosy are dreptate!
Daca ti-a venit ciclul nu are de ce sa iti fie frica.Sa iti spun ce am patit eu in ianuarie. Mai era pana sa imi vina ciclul si am avut de vreo 2 saptamani un raport sexual cu prietenul meu. Citisem undeva pe net niste chestii care mi-au dat de gandit si i-am spus ca ma tem sa nu fiu insarcinata chiar daca ne-am protejat.Atat de tare ajunsesem sa ma gandesc la asta si sa ma ingrijorez incat simteam unele simptome (greata, oboseala, dureri de cap). Am facut un test de sarcina si m-am linistit, ma ingrijorasem degeaba. Sper ca tu ai facut protejat. Fa un test si te vei linisti
Testul, daca il faci la minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat, din urina de dimineata, va avea un rezultat concludent, chiar daca ai avut o sangerare intre timp.