Nu stiu daca or sa te ajute astia de pe aici, pune intrbarea si la rubrica Sanatare, ca acolo banuiesc ca sunt mai multi oameni care se pricep.
PS1: nu te lua dupa lume, ii fi avand u un motiv, nu suntem niciunu in masura sa te judecam:*
PS2: cred ca ampicilina e mai ok pentru infectii de orice natura sunt ele, nu sunt medic, si nici nu am eperienta in domeniu, dar la orice infectie eu iau antibiotic. stiu ca nu e prea bine sa iei medicamente dupa urechi, dar nu o sa fug la medic cum ma doare gatu, de exemplu.
eu zic sa iei ampicilina [ala ii un antibiotic nu? nu ma insel sper]
multa multa sanatate, si roaga-te pentru ceea ce ai facut, si va fi bine. te pup:*
Ti-a dat niste boabe.eu ti-as fi dat niste otrava ca la sobolani
de ce nu te-ai protejat?, foarte bine asa iti trebuie acum.you killed a baby.nu avea nicio vina ca esti tu batuta-n cap si nu te-ai protejat
pa.
Te-ai bagat ca musca in curjudec cat vreau, daca nu vroia sa fie judecata nu posta intrebarea asta tampita.si se ducea direct la un medic. hai pa ca ma plictisesti.du-te sa iti faci poze in oglinda.
@Anne : se vede ce poama esti si tu. Cu ce drept judeci, tu, fetito? Si macar daca ai vorbi civilizat, ce? la tine, acolo, asa se vorbeste? Mai usor cu injuriile, oligofreno. [ p.s. : cauta in dex :* ]
Miki chestile astea nu se spun doamne si daca ai probleme du-te la un medic nu intreba chesti de astea pe TPU...
Nu inteleg cu ce o gresit copilu ala... cu ce o fost de vina.=|