| catuztacaty a întrebat:

am si eu o problema, am fost cu cineva 2 luni si 2 saptamana dupa ne-am despartit o saptamana si ne-am impacat ieri. dar nu mai e ca inainte mi se pare foarte distant si nu stiu ce sa fac, ca sa nu se mai poarte asa. oare s-a impacat cu mine pentru ca nu avea alta partida mai buna? ce pot sa fac sa-l recuceresc?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Comunica cu el!
vorbeste cu el despre asta si spune-i ce simti. poate ca problema nu e ca nu te mai iubeste. poate vrea sa te puna la incercare sa vada anumite lucruri.numai comunicand cu el, cu calm iti vei da seama unde e problema.nu ii arunca in fata o gramada de reprosuri pentru ca nu vei face nimic altceva decat sa incepi o cearta. el va simti nevoia sa se apere si veti ajunge sa va certati. spune-i cu calm care sunt lucrurile care te deranjeaza, de ce te deranjeaza.
de recucerit nu ai cum sa stii cum sa il recuceresti pana nu stii motivele pentru care se comporta asa.

4 răspunsuri:
| bOse a răspuns:

Pai incearca sa discuti cu el fata in fata. Numai asa poti rezolva anumite probleme, incearca sa afli de ce si-a schimbat comportamentul. Afla de ce s-a despartit de tine si afla si ce l-a determinat sa se impace cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa faci sex cu el, dar un sex salbatic, un sex care sa il impresioneze.

| catuztacaty explică:

Eu nu mi-am inceput inca viata sexuala asa ca nu-mi mai spuneti sa fac sex cu el

| catuztacaty explică:

Pana la urma m-am despartit de elcryingcred ca e mai bine asa mersi de ajutor:*