Eu nu te-as ierta, nici nu as mai vorbi cu tine. Roaga-te sa nu aibe caracterul meu.Sincer, nu cred ca va mai merge, el isi va aduce aminte tot timpul de "aventura" ta si nu va suporta asta. Nu se poate sa mai fiti ca inainte. Oamenii se deosebesc de animale prin faptul ca ei gandesc, cel putin asa ar trebui sa fie.
" Draga" @adaandra6 : Eu am sarit peste faptul ca el a inselat-o, ea a fost fraiera ca nu s-a despartit de la prima greseala de el. Eu am raspuns ce as fi facut eu daca as fi fost in locul lui. Nu ne dam raniti, doar ca noi nu acceptam curve in relatie, daca prin asta intelegi tu ca ne dam raniti.
Asa se intampla mereu cand iti incepi viata sexuala,simti ca el e persoana potrivita pentru tine, dar ca sa stii si tu ca e o vorba foarte adevarata " prima puta nu se uita dar se lasa", in al doilea rand sa nu mai accepti ca un barbat sa te loveasca nici macar cu un deget.nu fi prostuta acest baiat nu te merita.cand ti-ai facut a doua relatie tu deja nu mai erai cu el nu ai de ce sa te simti folosita si nici sa iti para rau pentru asta.scoate-ti-l din minte.fa-ti o noua relatie si lasa-l in plata lui,ignora-l, baiatul asta isi bate joc de tine pe fata,deschide mai bine ochii si inca ceva o singura data,daca esti isnelata de iubit apai fii sigura ca o va face si a doua si a treia oara pentru ca stie ca il vei ierta.un barbat daca vrei sa-l tii langa tine trebuie sa ii oferi totul, el inseala in momentul in care gaseste la alta ceea ce nu gaseste la tine, ori poate ca nu te mai iubeste si e plictisit nu se mai simte bine in prezenta ta.nu e capat de lume, lasa-l si fa-ti alta relatie si fii fericita langa un om care te merita si are respect fata de tine, nu sa te bata si culmea ca tot tu te simti cea vinovata.scoate-ti ideea asta din cap
Cert e ca treci printr-o perioada grea in care nici tu nu mai stii ce sa faci, crezi etc. Parerea mea e ca, daca o persoana te iubeste, nu poate sa iti faca ceea ce ti-a facut el. Stiu ca intr-o relatie, oricat de multa dragoste ar fi, clar mai exista si momente mai tensionate, cum ar fi certuri, discutii etc. Dar sa ajunga sa te insele si sa te bata... aia nu mai e iubire! In cazul tau, din cate vad, e ceva gen: Dragoste cu sila. Tu il iubesti si pui suflet si el isi bate joc de sentimentele tale.
Oricum, parerile noastre conteaza mai putin. Important e ca tu sa te gandesti bine si sa alegi ce e mai bine pentru tine!
Concluzia: NU TE MERITA! Esti prea buna pentru el
Draga ''thereforyou'' daca el a inselat o data, de doua ori, totul a fost bine ca a inchis ochii, cand i s-a platit cu aceeasi moneda gata prietenia? Si va dati raniti? Barbatii trebuie sa para victime mereu si ei au dreptul sa faca orice.
Pe cand tu draga Mihaela faci cea mai mare greseala a vietii tale. Prima ar fi ca ai acceptat sa ridice mana la tine, a doua ca i-ai acceptat toate mofturile si l-ai lasat sa te controleze si sa te manipuleze cum are el chef. In locul tau ii dadeam liber de mult, asta nu ii iubire. Si ai grija in bratele cui cazi.
Nu prin ''asta'' inteleg ca va dati raniti, prin mult mai multe! Nu ma pune sa-ti dau N argumente. Si daca voi nu acceptati ''curve'' in relatie, daca se intampla invers noi cum sa va zicem? Intotdeauna cautati scuze, intotdeauna vreti sa pareti aia sfinti, aia care fac ce trebuie, care is corecti in gandire, dar nu e asa. Nu am nici cu tine, personal. Dar sunteti jalnici, ganditi ca un copil de 2 ani, idei preconcepute
Din cate spui aman2 ati gresit, dar eu daca as fi in locul tau nu m-as milogi de el sa se impace cu mine, tinand cont faptul ca te-a si batut! Asta nu trebuia sa i-o permiti niciodata! nici macar sa te jigneask! ma intreb ce relatie ati avut voi? am impresia ca doar te-a folosit iar tu ai fost km naiva.Ar trebui sa pastrezi distanta d el ca nu e singurul baiat si ar trebui sa ai grija de tine, nu sa te arunci in fata primului venitparerea mea, cred ca meriti ceva mai bun! Gandeste-te bine! Succes!
Daca tea batut, daca tea inselat, daca tea amenintat eu l-as lasa in pace.
Adica ce numai barbatii au voie sa calce strab si daca se intampla si la femei ce.ca nu-i sfrsitul lumii.
Nu stiu ce sa zic,te inteleg perfect,dar totusi sunt doi ani,daca te`ar iubi atat de mult pe cat spunea si ar fi sufeit pentru tine iti zic eu ca s`ar fi impacat,dar mai ai o scapare. Poate te incearca te mai lasa ceva timp sa vada daca il mai cauti,daca iti mai pasa de el, totusi mai insista o saptamana si daca vezi ca nu zice nimic inseamna ca nu prea tine la tine si ca vrea intr`adevar sa fie lasat in apce dar mai trimite`i mesaje si spune-i ce simti tu pentru el, poate se mai inmoaie si el
Sper ca ti-am fost de ajutor ...ai grija de tine, pupici:*:*:*
Miha.credema iti dau un sfat prietenesc chiar daca nu te cunosc.eu zic sa o lasi ajea.si eu am avut un prieten n-am stat atat de mlt tmp cum ai stat tu cu prietenul tau si nici nu sau intamplat atatea intre noi, dar totusi sau intamplat destule.si deja intre voi sau intamplat prea multe. certuri, impacari, batai fel si fel de chestii. dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa fie atat de ranit[sau poate doar se preface] pentru ca la inceput ai zis ca si el tea inselat de nuj2 cate ori.io zic sa-ti iei gandu de la el si sa lasi sa treaca mult timp, pentru ca sa te simti TU pregatita pentru o noua relatie, si iti garantez ca printul tau va aparea si el.stiu ca nu-ti va fi usor, chiar deloc dar.uite.gandestete ajea.imagineazati ca v-ati impaca da? snteti impreuna.totu bine? eu una nu cred. aman2 aveti dubii unu fata de celalalt si mereu le veti avea si veti traii ca ele.mai bine ramaneti prieteni oriqm crede-ma daca o sal eviti sau o sal ignori se va intoarce el.mult succes:X