Cred ca e de la asta.Sa plictisit si ea sa fie mereu invinsa de tine.Incearca sa discuti cu ea sai explici ca nu trebuie sa va certati.Concursul e concurs si prietenia prietenie.
O zi buna
Mi s-ar parea imaur sa nu vb cu tine din cauza asta dar daca ar fi asa incearca si tu sa vorbesti cu ea sa comunici mai mult si la concurs sunteti adversare dar 2 surori daca sunt adversare la un concurs tot surori raman.Ar trebui sa o intrebi de multe ori pana iti spune ce are si daca tot iti spune ca nu are nimic stiu ca e in defavoarea ei dar las-o sa stea singura un timp:
1.Nu mai vorbi cu ea si asa ea e va intreba de ce nu vrei sa vorbesti cu ea.
2.Nu o mai suna si spune-i mamei tale ce se intampla poate te va ajuta.
3.La concurs fi si mai ambitioasa decat ea si asa va vedea ca tu chiar tii la ea chiar daca faci lucruri in defavoarea ei.
Apoi dupa ce faci toate aceste lucruri daca nu iti spune nimic si se comporta ca inainte scrie-i o scrisoare in care sa o intrebi de ce se comporta asa sau trimite-i un mesaj, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-i trimiti o scrisoare.Si daca nu merge si asa intreaba-i pe parintii ei ce se intampla cu ea.
Cam atat... Sper ca ti-am fost de folos
:h :h
O zi buna!
Pardon astept si alte raspunsuri care m-ar putea ajuta...ptc si primele sunt folositoare
AndrewTate7789 întreabă: