Offff... te inetelg perfect!
In primul rand nu fa` aceeasi greseala pe care am facut`o si eu. Daca va iubiti luptati pentru relatia voastra si nu lasati nimic si pe nimeni sa intervina intr`e voi.
Pur si simplu pentru parintii, tot fetita lor ramai . asa sunt unii parinti mai severi sau poate mai protectori.
[ La mine. am fost oarecum fortata sa renunt la el. mda mare greseala. ]
Bafta in continuare si toate cele bune!
Prietenul tau trebuie sa iti dea puterea sa treci peste toate. nu renunta se vede ce iubirea e mare. pot sa vb parinti lui cu parinti tai asa poate sar mai linisti si ar vedea k esti pe maini bune.
sau spune-le parintilor ca nu te mai duci acasa l el(cheama-l p el l tine duketiva in alta parte).
Exact iubirea intre noi este mare si eu nu au ochi sa vada asa ceva...multumesc de sfat:*:*
Momentan ești mică. Atît timp cît locuiesti cu părintii tăi, ei te cresc și î ti dau să mănînci, și plătesc tot pentru tine, trebuie să i asculti, ei au avut vîrsta ta, dar tu vîrsta lor nu. Ei în calitate de părinti î ți vor binele, nu are rost să te răzvrătești doar pentru că acum î ți pace de cineva, dacă peste un an sau doi acel băiat își găsește alta, și pe tine te părăsește? Ce faci? Că dacă te certi cu părintii tăi și ei te dau afară din casă, și să zicem că prietenul tău te i a acasă la el, tu cu ai lui te întelegi momentan bine, dar nu stii ce se va întîmpla în viitor, și o să se despartă băiatul ăla de tine, si atunci unde te vei duce? Bagă-ți mintiile in cap și fă ce zic părintii tăi.Ascultă-i.
Hm.
Nu-i inteleg mah pe unii, ai 19 ani. Numai esti minora.
De ce ai mai facut copil daca nu stii sa ii oferi fericirea.
Hm.
Nu ii inteleg ma pe unii, ai 19 ani, numai esti minora.
De ce te apuci sa mai faci copii daca nu stii sa le oferi fericirea. Acum vad cat de norocoasa sunt cu familia asta a mea.
De ce nu ii spui lui sa vina la tine? Asa sunt sigura ca vor accepta, pentru ca pana la urma la varsta ta e normal sa ai un prieten.
Ei vor doar sa te protejeze. Cred ca din moment ce mergi la el acasa ti-ai inceput viata sexuala cu el, iar asta te-ar putea face sa suferi daca nu il cunosti destul de bine(2-3 ani dupa parerea lor, din cate spui tu).
Ar trebui sa mai astepti putin si sa nu te mai gandesti ca parintii tai nu fac ceea ce e corect, este posibil ca si ei sa fi trecut printr-o astfel de aventura iar apoi sa regrete.Cel mai bine e sa fii sincera cu ei si vei vedea ca vei avea de castigat, nu trebuie sa iti fie teama dar nu uita mai intai asigura-te de mai multe ori ca el este baiatul potrivit ca nu cumva sa fi tu aceea care va regreta.
p.sarintii tai sigur eu trecut prin asa ceva macar odata, asa ca ar trebui sa fii intelegatoare si sa fii constienta ca ei sunt singurii oameni pe care te poti baza mereu
Exact iubirea intre noi este mare si eu nu au ochi sa vada asa ceva.dar ce sa mai zic eu cred ca ei nu stiu ce e aia fericire...cineva are dreptate dc mai faci un copil daca nu ii oferi minimul de fericire sa il lasi sa faca ce simte si el nu sa il tii k un catel in lesa comandandu-i toata viata ce sa faca si sa iei deciziile in locul lui.multumesc mult de sfaturi:*:* am sa tin cont de ele:*:*
Problema este k ei nu concep sa vin cu el acasa, cel putin unu din ei mai avea putin si ma lua la bataie cand a auzit k vin cu el. oricum multumesc de sfaturile voastre chiar ma ajuta:*:*
Impuna-te! spune-le adv pana la urma le explici situatia! pana la urma nu are ce sa iti faca acum depinde si de tine succes... sper sa te ajute sfatul meu :*