Stai cuminte pana la 18 ani, cel putin! Citeste si informeaza-te cat mai mult si mai bine despre Petting, si mare mare atentie la igiena locala, manuala si generala! Risti niste complicatii inutile, de mare risc pentru viitor! Nu merita! Si sa nu faci, sub nici o forma, sex neProtejat!
Eu nu m-am aruncat cu capul inainte. Aveam 18 ani cand am inceput relatia cu sotul meu, si la 19 ani jum. mi-am inceput viata sexuala. Noi nu am fost decat noi cu noi, si e super ok. dar daca partenerul tau ( adica prietenul ) a mai avut relatii inainte, FIZIC vorbind, e f. putin probabil ca el sa stea pe,, bara,, atata timp. Si astfel apare alta problema, mai complicata: daca te insala dar nu ai cea mai vaga idee si apoi te daruiesti lui, peste inca 3 sau 4 saptamana. afli, vei regreta TOATA viata, ca practic nu te-a meritat... Daca el asteapta, tu de ce sa te grabesti?!? Hai?!? Femeia are corpul,, programat,, cat de cat, eu stiu ca sunt alte vremuri, dar organismul uman inca nu a suferit modificari ffff mari. Deci, dup 18 ani iti incepi viata sexuala, si apoi, intre 21 si 25 de ani faci primul copil Depinde si de constitutie, dar 80% din femeile ce nasc primul copil dupa 27 de ani se cam chinuie... Deja am intrat in tot felul de amanunte! Nu te grabi, si ia decizia care o crezi cea mai inteleapta! Gandeste cu capul, nu cu,, altceva,, ok? Am uitat sa precizez ca eu am 26 de ani!
Nu e bine pentru tine, fiindca colul tau uterin nu este maturat complet si inceperea vietii sexuale acum te expune la un risc foarte mare de cancer de col uterin. Eu zic sa mai astepti macar un an jumatate, sau mai bine doi.
Ma nu stiu ce sa zic, intr un fel de ce nu daca il iubesti te iubeste, dar esti sigura ca in astia 2 ani el nu a facut sex deloc?
Schimbarile cele mai importante, parerea mea se produc in la nivel mental. Te legi intr-un mod prea intim de cineva cu care poate nu vei fi toata viata. Atunci cand te vei culca cu sotul tau, nu veti fi doar voi doi ci si amintirea altor acte din trecut. Nu stiu daca vei mai fi pe deplin implinita.
Schimbarile cele mai importante, parerea mea se produc in la nivel mental. Te legi intr-un mod prea intim de cineva cu care poate nu vei fi toata viata. Atunci cand te vei culca cu sotul tau, nu veti fi doar voi doi ci si amintirea altor acte din trecut. Nu stiu daca vei mai fi pe deplin implinita.
Poi nu stiu daca te iubeste si u il iubesti dc nu? daca u esti pregatita si baiatu nu afacut nimc 2 ani inseamna k tine la tine nu?
16 ani e asa si asa pentru ca moralistii de aici uita ca generatia asta e mult mai precoce si chiar mai dezvoltata mental si fizic decat noi astia majori. Pai ei uita ca la 14-15 ani aveau 25 de kg cat despre sani deloc? Decat morala de 2 bani mai bine uite un sfat util:1.Ai grija si pe unde umbli tu sau el cu degetelele ca poti avea surprize
2.prezervativul nu este tocmai sigur cand chiar nu vrei sa risti
3.mergi intai la un ginecolog, fa-ti analizele in urma carora medicul iti va recomanda anticonceptionalele potrivite organismului tau.
4. daca el te sustine in tot acest demers. GO
5. daca o faci...sa nu mai cercetezi trecutul si apoi ce mare smecherie e sa o faci cu un baiat virgin?
Daca nu ti/ai inceput viata sexuala, tu poti deveni oricand ca prietenele tale care au facut/o deja dar ele nu mai pot deveni niciodata ca tine.Sexualitatea ta e un dar pe care Dumneazeu ar vrea sa/l oferi nedespachetat sotului tau. Daca o faci inainte de casatorie, dupa, te vei simti murdara, umilita, folosita indiferent ce sentimente ai tu sau prietenul tau. Eu am asteptat pana la 23 si sotul meu pana la 24 si e extraordinara placerea pe care o si simti cand stii ca si Dumnezeu se bucura de placerea ta. Au trecut 12 ani avem 3 copii si suntem tot incantati unul de altul
Eu stau si ma gandesc asa la voi fetele de azi...ma da repede de tot va ia pe voi cu mancarimi...pai eu la 16 ani eram un copil, ma sarutase o singura data un baiat si nu concepeam ca iubitul meu sa ma pipaie pe fund sau pe sani...ma pupa pe gura frumos, pe obraz, mergeam de mana la un film si atat.Maine poimaine o sa intrebe si alea mici de 13 ani daca sa faca sex oral de pe acum sau sa continue cu biberonul cu formula prelungita...esti cam mica fata... dar daca nu mai poti, foloseste macar prezervativul ca nu sti tu pe unde se mai joaca prietenul tau...ala pe care crezi ca-l iubesti.
Eu zic sa mai astepti. in primul rand spui: "cred ca il iubesc". daca l-ai iubi ai sti sigur lucrul asta asa ca mai stai, nu te grabi. mai ales ca el nu face nici un fel de presiune asupra ta. bucurati-va de relatia pe care o aveti...
Mutubal întreabă: