Same here. Probabil considera ca nu ai tot ce ii trebuie lui si cauta jumatatea in continuare sau poate e afemeiat de felul lui si nu poate altfel. Ambele cazuri sunt grave. Desparte-te mai bine acum pentru ca pe masura ce va trece timpul iti va fi tot mai greu si va fi tot mai dureros, nu astepta sa il prinzi in fapt pentru ca te va izbi puternic. Este sfatul meu pe care il dau dintr-o experienta similara. Si eu am incheiat dupa 1 an si e mai bine :-)
Nu te plictisesc cu multe cuvinte -Nu cred ca ai Nevoie.Sansa merita oricine daca greseste (depinde ca pot fi lucruri care nu se pot ierta)dar Prietenul tau e Un Vanator fara Perspective de Viitor alaturi de tine.Trebuie sa decizi singura ce vei face dar cred ca sti si tu deja.Nu e prima oara.Asta daca nu e o fire prea Timida si al Hartuiesc fetele ca e prea bun .Te Pomenesti ca sar alea pe el si ail ameninta si fortat ai Baga limba in gura -se inampla .
Nu stiu ce sa zic, in mod normal nu ar mai trebui sa ai acum incredere in el.Din punctul meu de vedere ar trebui sa luati o scurta pauza, in care sa ganditi la rece si in care el sa incerce sa-ti recastige increderea. Daca el nu se chinuie sa faca asta, inseamna ca pur si simplu e indiferent daca tu ai incredere in el sau nu si asta nu e bine.Pup :*
Trebuie să înțelegi că el nu se va schimba în veci.Da, se schimba dacă te iubea cu adevărat, de la prima ceartă.Un om se schimbă foarte greu, gândește-te că nici tu nu te poți schimba așa repede.Bineînțeleg,noi fetele/femeile, facem sacrificii și lăsăm orgoliul și dacă e nevoie ne schimbăm pe noi înșine pentru binele lor.Dar ei? Cu ei cum rămâne? Nu-ți zic să renunți la o relație de 9 luni, dar procedează în avantajul tău.Nu te mai gândii așa mult la el, pentru că nici el n-o face. Dacă o făcea, se gândea și cum te-ai simți tu dacă ai afla.Și uite că ai aflat și el tot a continuat. El nu se va schimba, pentru că știe că-l vei ierta la nesfârșit.Lasă iubirea, că nu se știe dacă e și din partea lui, așa că nici din partea ta n-am mai trebui.E doar obisnuință, e și normal după 9 luni.Dar deschidee ochii, că ești încă tânără, și n-are rost să stai lângă cineva care-ți greșește intenționat.Baftă!
Faza cu plansul e doar frustrare, sau un cliseu ca sa te faca sa iti fie mila de el si sa il ierti. Daca se da la altele, nu te place cu adevarat, te place doar fizic. Este genul de baiat caruia nu ii este greu sa spuna lucruri frumoase fetelor, si se baga sub pielea lor crezand ca in felul acesta le castiga fetelor increderea. Dupa ce nu se mai poate preface, isi arata adevarata fata si se da la alte fete, se crede superior, etc. Sfatul meu este sa nu te lasi "vrajita" de vorbele frumoase, toti stiu sa le spuna
Sincer nu stiu..de cand s-a intamplat asta s-a schimbat mult si in adancu sufletului simt ca ma iubeste mult pentru ca altfel nu il mai iertam..am zis sa las timpu sa decida si la urmatoarea minciuna o terminam definitiv
El ianinte asa era obisnuit ca toate fetele sa fie moarte dupa el si sa vorbeasca cu ele..nu stiu ce sa spun in adancu sufletului simt ca ma iubeste pentru ca altfel nu il iertam, s-a mai schimbat mult de cand s-a intamplat asta..am zis sa las timpu sa decida doar ca am unele momente in care imi amintesc si ma doare foarte tare dar nici nu pot renunta la el.
Bananacantareata87 întreabă: