Daca ultimele cicluri au avut durata de cica 28-30 de zile in acest caz teoretic ziua ovulatiei in mod normal trebuia sa se produca in zilele de 3-4 iulie iar perioada de fertilitate maxima in perioada cuprinsa intre 29 iunie-5 iulie.in consecinta "joaca" voastra s-a petrecut cu circa 3-4 zile dupa perioada periculoasa deci NU MAI ERAI FERTILA. Deoarece nu a existat sperma, penetrare, ovul viabil, probabilitatea instalarii unei sarcini in astfel de conditii devine atat practic cat si teoretic aproape IMPOSIBILA.Multa sanatate.
Sunt destui care se 'joaca' mai serios pe metoda 'las ca se abtine el', si totusi nu ajung la sarcina...
Eu sunt foarte pro prezervativ, dar pentru ce ai spus tu, nu prea avea rost.
Stai linistita.
Cand va veni momentul sa o faceti serios, sa folositi prezervativul.
O seara faina!
Mai repede poti ramane insarcinata daca el sta la 2 metri de tine si se masturbeaza si tu stai cracita si el incearca sa nimereasca gaura cu sperma.
Probabil ca nu. Aceasta teama am avut-o si eu, in trecut si am ajuns la o concluzie: cu prezervativ orice ar fi! Joaca sau nu, cu sarcina nu glumesti. Trebuia sa fi luat pilula de a doua zi.
Pastila de a 2-a zi se administreaza doar in cazul in care il recomanda medicul ginecolog care considera ca sarcina nu mai poate fi evitata instalarea unei sarcini. Spre stiinta ta acea pastila nu este similara cu MENTOSANUL ca sa-l recomanzi sa-l foloseasca si altii in mod IRESPONSABIL asa dupa capul lor.A procedat corect, mai ales daca a fost la o consultatie ginecologica.
Stiu ca este destul de periculoasa Dar decat o sarcina nedorita cu, care te vei chinui mult, parerea mea mai bine asa. Si asta o spun pentru ca dupa o astfel de "frica" nu se va mai repeta incidentul fara prezervativ asa ca nu va mai fi nevoie in viitor de o astfel de pastila. A zis cineva ca se ia ca mentosanul?
linarkfts întreabă: