Stiu zyz ca nu o sa-ti placa,dar vb cu parintii.intai fale o bucurie si dupaia dale vestea,o s-o accepte mai bine.si mergi cu baiatul la un ginecolog,ca mai bine e sa fiti amandoi
Depinde acel lichid de care spui tu poate fi acela ce curge inainte de ejaculare...adica partenerul este foarte excitat...si cred ca baiatul a fost foarte inconstient daca a facut asta .acum nu stiu depinde de tine... ori de duci la ginecolog ori fugutza la farmacie la un test de sarcina
Da exista riscul sa ramai gravida.De ce nu ti-ai luat masuri de precautie? Sa speram ca va fi bine si nu vor fi urmari.
Daca in lichid sunt spermatozoizi, sunt sanse sa ramai insarcinata.
Sa speram ca nu va muri nimeni. (Stiti la ce ma refer)
Da dar eu eram imbracata cu niste blugi e posibil ca acel lichid sa fi ramas pe blugi?
Stiu zyz ca nu o sa-ti placa, dar vb cu parintii.intai fale o bucurie si dupa aia dale vestea, o s-o accepte mai bine.si mergi cu baiatul la un ginecolog, ca mai bine e sa fiti amandoi
Spre surprinderea mea e totul bine nu sunt urmari grave si nu cred ca parinti mei vor afla prea devreme k nu mai sunt virgina
multumesc pentru sfaturi :*
Joaca de genul acesta nu este buna, poti ramane si din lichidul acela, pe urma degetele in vagin nu sunt bune duc la vaginita nespecifica, faceti sex normal dar protejati-va, daca tot nu mai esti virgina, un prezervativ nu costa asa de mult. El era excitat la excitare baietilor le curge un lichid care se numeste lichid seminal.
linarkfts întreabă: