| fatacuochimov a întrebat:

Buna am si eu o problema... am vut in urma q o saptamana o noapte impreuna q iubitul meu si ne-am sarutata ne-am atins dar nu am facut sex, doar ca el m`a atins q degetul la intrarea in vagin, si eu ll`am atins pe el... problema e ca eu nu mai eram virgina si lui ii curgea un lichid mai discret asa adica nu crd k ejacua da el si-a atins organul sexual si apoi mi-a atins mie intrarea i vagin oare este posibil s araman insarcinata (precizez ca parinti cred ca ink sunt virgina)
va rog ajutati`ma :-ss

Răspuns Câştigător
| Maria_8855 a răspuns:

Stiu zyz ca nu o sa-ti placa,dar vb cu parintii.intai fale o bucurie si dupaia dale vestea,o s-o accepte mai bine.si mergi cu baiatul la un ginecolog,ca mai bine e sa fiti amandoi

11 răspunsuri:
| bubukid a răspuns:

Depinde acel lichid de care spui tu poate fi acela ce curge inainte de ejaculare...adica partenerul este foarte excitat...si cred ca baiatul a fost foarte inconstient daca a facut asta happy.acum nu stiu depinde de tine... ori de duci la ginecolog ori fugutza la farmacie la un test de sarcina happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Da exista riscul sa ramai gravida.De ce nu ti-ai luat masuri de precautie? Sa speram ca va fi bine si nu vor fi urmari.

| MarYoBenucci a răspuns:

Nu cred

| Pho3nix a răspuns:

Daca in lichid sunt spermatozoizi, sunt sanse sa ramai insarcinata.

Sa speram ca nu va muri nimeni. (Stiti la ce ma refer)

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu cred ca ai sanse sa ramai.

| fatacuochimov explică:

Da dar eu eram imbracata cu niste blugi e posibil ca acel lichid sa fi ramas pe blugi?

| Maria_8855 a răspuns:

Stiu zyz ca nu o sa-ti placa, dar vb cu parintii.intai fale o bucurie si dupa aia dale vestea, o s-o accepte mai bine.si mergi cu baiatul la un ginecolog, ca mai bine e sa fiti amandoi

| fatacuochimov explică:

Spre surprinderea mea e totul bine nu sunt urmari grave si nu cred ca parinti mei vor afla prea devreme k nu mai sunt virginawinking
multumesc pentru sfaturi :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joaca de genul acesta nu este buna, poti ramane si din lichidul acela, pe urma degetele in vagin nu sunt bune duc la vaginita nespecifica, faceti sex normal dar protejati-va, daca tot nu mai esti virgina, un prezervativ nu costa asa de mult. El era excitat la excitare baietilor le curge un lichid care se numeste lichid seminal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te ai protejat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata trebuia sa vorbesti cu parintii tai sau cu o prietena, matusa nu sa spui la toata lumea...parerea mea...:-P.