| maidemult a întrebat:

am si eu o problema, as vrea sa ma razbun pe un fost prieten care ma jignit si mia vorbit foarte urat. el a fost primul meu si eu a lui si neam iubit o data. dupa ce neam desp el a gasit alta mult mai urata nimeni nu o place ma rog, si acum dupa cateva luni m-am intors din italia si i-am vazut impreuna, dar vreau sa ma razbun pe el adica ce ar trebui sa-i fac? am obs ca ma evita cand sunt eu in preajma.

Răspuns Câştigător
| butt3rfly16 a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa te razbuni pe el ca nu te va ajuta cu absolut nimic... poate doar te vei simti mai bine pe moment dar apoi sa nu regreti.Singura cale e indiferenta(daca il tratezi cu indiferenta il ranesti cel mai tare), nu ii mai acorda atentie, arat-i ca iti e mai bine fara el si incearca sa iesi cu cineva.Baftawinking

5 răspunsuri:
| Sigmund a răspuns:

Cocheteaza si tu putin cu altul, fii indiferenta in ceea cel priveste.Asta il va rani suficient de mult cat sa te caute el pe tine si sa-ti spuna ca mai vrea o sansa cu tine, sigur daca te iubeste.Succes!

| itarkan a răspuns:

Cea mai mare pedeapsa la care il poti supune este indiferenta, asa cum a zis si butt3rfly16. Stii cum se zice: indiferenta ucide(bine ca nu se specifica si ce).
Si app: tu de ce esti tot singura? Cauta-ti si tu pe cineva care sa te faca fericita, si sa nu mai ai timp sa te gandesti la tampeniile astea.

| lastman024 a răspuns:

De ce sa te razbuni? nu se poate dragoste cu forta. ce conteaza cat de urata e? daca el o iubeste. problema e ca nu s-a despartit degeaba de tine. sigur ai facut ceva.

| Sconcsiş a răspuns:

Angajeaza un lunetist

Serios acum, dc sa te razbuni pe el? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te trezesti cu un pumn in cap. mai bine stai linistita si lasa-l, sa nu-si aminteasca(. banui ca nu ti-a vorbit "foarte urat" degeaba).