| DAVdav a întrebat:

Am si eu o problema. Aseara eram la prietenul meu si era cu tatal lui acasa. Dupa ceva timp tatal lui a iesit afara. Noi am crezut ca pleaca de acasa. Si am inceput sa ne mangaiem etc... Tatal lui a intrat in casa, dar noi nu am auzit nimic. Dupa ce am terminat, iubitul meu merge la baie si il vede in living. Se auzeau zgomote din camera noastra. Si nu stiu de cata vreme era el in casa. Imi este rusine sa mai dau ochii cu el. Ce sa fac? Tot timpul acolo ma gandesc. Ce jenant e pentru noi...

Răspuns Câştigător
| Andu21 a răspuns:

In primul rand este normal sa iti fie rusine daca ai 16, 17 sau 18 ani... Daca ai trecut de aceasta varsta, nu ai mai avea de ce sa iti fie rusine, pentru ca sexul este ceva natural si normal, iar in plus de asta, intr-o relatie conteaza foarte mult contactul sexual intre parteneri.

Daca esti la varsta care am mentionat-o mai sus, atunci i-ati inima in dinti, "asaza-te la masa cu el" si incearca sa nu te simti jenata de ce s-a intamplat, este perfect normal si el este constient de asta. Chiar daca iti v-a zambii sau te v-a intreba despre acest subiect, zambeste-i inapoi si nu nega adevarul.

La fel ca voi, si dansul mai are raporturi sexuale cu sotia dumnealui, asa ca este normal si nu ai de ce sa te stresezi atat.

Mult succes!

3 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

DE Ce sa ti fie rusine ce va vazut goi pe amandoi a intrat peste voi in camera? Sau ce?

| neutrino a răspuns:

Tatal lui v-a dat timp de o pauza si voi ati intrat in vacanta. Trebuie sa te comporti normal, si el a fost tanar.

| Ycu a răspuns:

Daca mi-ai putea da si o varsta a voastra mi-ar fi mai usor sa te ajut,