anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Azi suntem in data de 27 noiembrie, in data de 23/24 octombrie a avut loc contactul sexual neprotejat, dupa cateva zile mi-am facut un test care a iesit negativ, dar miai spus ca acel test nu are nici un farmec, dupa doua saptamani mi-am mai facut un test care mi-a iesit tot negativ dar a avut contact cu apa si mi-ati spus ca e posibil sa isi fi pierdut din proprietati, a doua zi mi-am mai facut un test care mi-a iesit tot negatv, iar acum in data de 27 noiembrie mi-am mai facut un test. Deci nu mai sunt sanse sa fiu insarcinata... nu? love strucklove strucklove struck mersi:*

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca testul facut la peste 30 de zile de la contact este foarte concludent, adica atinge maximul de siguranta indicat pe ambalaj. Asadar, daca e negativ, nu esti insarcinata (ma rog, exista o mica eroare), dar as zice ca nu esti.

| Anca a răspuns:

CevaNormal. si eu am citit tot noiembrie laughing)))))))))))

| CevaNormal a răspuns:

Hmmm, ceva nu iese bine aici, ai spus ca ai avut contact sexual neprotejat pe 23/24, si ca cica ti-ai facut test dupa 2 saptamani, pa inseamna ca ar trebui sa fim in data de 8/9 decembrie laughing laughing laughing laughing, dar si eu sper ca sa nu fii insarcinata.

| pisoias29 a răspuns:

CevaNormal, ea a zis ca a facut un test in octombrie...citez: "in data de 23/24 octombrie a avut loc contactul sexual neprotejat, dupa cateva zile mi-am facut un test care a iesit negativ"...
si in legatura cu intrebarea ta, eu nu mi-as mai face griji...doar daca nu mi-a venit menstruatia, dar presupun ca tie ti-a venit, sau nu? thinking

| AnaisC a răspuns:

Nu nu sunt sanse dupa 5 teste.

| adinaciosescu a răspuns:

Putin probabil, ciclul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing)dupa ce ti-au iesit atatea teste negative, nu cred ca esti... oricum un test se face la 2 saptamani dupa data la care trebuia sa-ti vina menstruatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iclul mi-a venit dupa cateva zile de la contact...deci contactul a avut loc vinerea noaptea, iar ciclul mi-a venit cam pe marti miercuri, dar ink nu mi-a venit luna asta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atentie mare poate veni si ciclul si peste sarcina deeacea e bine sa faci un control medical de obicei se simt schmbari in organism la sarcina printre primele semene incep sa ti curga sanii aproape imperceptibil dupa greturi,,,, si altele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu am spus ca mi-am facut test dupa doua saptamani, adica acum ceva timp, si mi-am mai facut si ieri in data de 27...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.ink nu mi-a venit menstruatia... mi-a venit dupa cateva zile de la contact, si anume pe marti miercuri, dar totusi...ar trebuie sa am greturi, ameteli, sau ceva de genu. nu? totusi a trecut o luna si cateva zile de la contact:*