| maritmc a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema cam dificila de inteles!

am o relatie foarte buna cu un baiat, dar acel baiat e varul meu!
Ma ingrijoreaza cel mai mult... faza cu...
daca avem in viitor un copil, ¿iese ciudat, handicapat sau lucruri din astea?
Va rog, ma puteti ajuta?

17 răspunsuri:
| pofticiosu a răspuns:

Sa nu crezi in povesti din asteabig grin apropo de gradul cat e vraul tau?

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Alea sunt prostii ca sa nu incurajeze relatiile intre rude. Puteti face cat de multi copii vreti!

| Cristinutzzzza a răspuns:

Dap! COPILUL NU va fi in regula va avea ori handicap ori alte chesti mai ciudateworried sunt baieti eu inteleg cal iubesti dar gandeste-te la vitor la famili la absolut tot! pentru ca conteazaworried

| maritmc explică (pentru pofticiosu):

Primar!

| jupiterestru a răspuns:

O sa aiba cap de dragon si o sa scuipe flacari pe nas

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Iese un copil lesinat laughing)))

| maritmc explică (pentru Cristinutzzzza):

Multumesc pentru raspuns...dar as vrea si eu sa inteleg de ce iese asa? din ce cauza?

| coronati a răspuns:

Hopaa.nu e de bine.Din cate stiu relatiile intre rude in Romania este interzisa si ia gandeste-te putin, daca afla ai vostrii o sa fie foarte urat.Presupun ca nu esti mica avand in vedere ca deja te gandesti la un copil,dar trezeste-te la realitate! Iar pentru intrebarea ta, du-te la biserica, vorbeste cu un parinte inainte sa faci urmatorul pas.

| cobra207 a răspuns:

Exista o posibilitate ca avand un copil acesta sa nu fie normal. Oricum cred ca e interzis prin lege.

| fishix a răspuns:

O sa se imperecheze cu animale la randu lui...

| maritmc explică (pentru coronati):

Nu-i problema astea... dar ma ingrijoreaza copii!

| raspunz a răspuns:

Pai daca este ruda de sange, var drept, situatia este cam nasoala, copiii vostri au risc mai mare de a face anumite boli genetice pentru care ati avea amandoi predispozitie. De asta e considerat pacat de catre biserica, si nu prea e nici legal. Daca e var de'al doilea, atunci riscul e considerabil mai mic aproape ca la un om obisnuit din populatia generala si asa mai departe. Daca e prin alianta, adica nu sunteti rude de sange, atunci nu e nicio problema.

| coldplay a răspuns:

O sa iese un extraterestru cu 3 maini si 4 pu*i!

| pofticiosu a răspuns (pentru maritmc):

Acum depinde de mai multe chestii de rh sangelui pozitiv negativ in fn si ai grija sa nu afle multa lume ca o sa te certi cu legea

| dontwannaliveonthisplanetanymore a răspuns:

Var primar? Esti nebuna.

| Cristinutzzzza a răspuns:

Pt ca este acelasi sange! si asta il face pe copil sa iese cu mutati

| Allya a răspuns:

Frate si eu am o relatie cu varu-meu primar, dar niciodata nu ne-am gandit la asa ceva...