Alea sunt prostii ca sa nu incurajeze relatiile intre rude. Puteti face cat de multi copii vreti!
Dap! COPILUL NU va fi in regula va avea ori handicap ori alte chesti mai ciudate sunt baieti eu inteleg cal iubesti dar gandeste-te la vitor la famili la absolut tot! pentru ca conteaza
Multumesc pentru raspuns...dar as vrea si eu sa inteleg de ce iese asa? din ce cauza?
Hopaa.nu e de bine.Din cate stiu relatiile intre rude in Romania este interzisa si ia gandeste-te putin, daca afla ai vostrii o sa fie foarte urat.Presupun ca nu esti mica avand in vedere ca deja te gandesti la un copil,dar trezeste-te la realitate! Iar pentru intrebarea ta, du-te la biserica, vorbeste cu un parinte inainte sa faci urmatorul pas.
Exista o posibilitate ca avand un copil acesta sa nu fie normal. Oricum cred ca e interzis prin lege.
Pai daca este ruda de sange, var drept, situatia este cam nasoala, copiii vostri au risc mai mare de a face anumite boli genetice pentru care ati avea amandoi predispozitie. De asta e considerat pacat de catre biserica, si nu prea e nici legal. Daca e var de'al doilea, atunci riscul e considerabil mai mic aproape ca la un om obisnuit din populatia generala si asa mai departe. Daca e prin alianta, adica nu sunteti rude de sange, atunci nu e nicio problema.
Acum depinde de mai multe chestii de rh sangelui pozitiv negativ in fn si ai grija sa nu afle multa lume ca o sa te certi cu legea
Frate si eu am o relatie cu varu-meu primar, dar niciodata nu ne-am gandit la asa ceva...