Incearca si tu sa faci ceva cu adevarat nebunesc. Mergi in club, pune ochii pe unul si fa-o cu el. E doar sex, sti ca nu ai ce pierde si a doua zi nu mai auzi de el. O sa fii mult mai relaxata si este imposibil sa nu ai orgasm. Bafta! Daca nici asa nu merge asta e
Eeeeeeeeeeee ...
Ideea mea era cea mai buna. Nu ai nimic de pierdut Daca te protejezi nu patesti nimica
Ghici cine ia funda
Multam Sper sa reusesti sa obtii tot ce iti doresti. Multa bafta! Si traieste din plin!
Esti ..baiat am crezut ca esti fata
dar si eu prostuta trebuia sa ai la nume Pureca
Nu inteleg cum de ai crezut ca sunt fata Ar fi fost interesant numele "pureca" Ai pus si in aplicare sfatul?
Nu inca... :-s
Asa se intampla la unele fete si sunt mai multe la numar decat iti inchipui, nu-i vina nimanui[daca ti zic ca eu in 15 ani mai mult de 4-5 orgasme nu am avut, ma crezi?]
Aici mai este o problema [ la noi ]
tot asa 15 ani aveam si eu la inceput bine de fapt aproape 16, dar pentru un orgasm, se mai cere si ca, corpul sa fie complet dezvoltat pregatit in interior pentru un asemenea lucru, orgasmul. e mai usor pentru cele mai avanstae in varsta sa aiba asa ceva decat noi
Nu merge pentru ca te obsedeaza gandul,, De ce nu am orgasm? Gata, acum cand vom face dragoste, trebuie sa am orgasm"..Nu asa se face. Incearca sa uiti pentru un moment, pana la urma orgasmul este doar o ciresica de pe un tort delicios.
Ia-ti o zi libera, creati o atmosfera romantica. Daca nu merge, ia-ti niste jucarele sexuale care vibreaza si joaca-te cu ele pe clitorisul tau. Eh si daca nici asa nu merge, s-ar putea sa ai o problema medicala. Exista femei care nu pot avea orgasm deloc si se considera chiar o boala acest lucru. Totusi, tu nu poti atinge acest punct nici macar prin masturbare?
Orgasmul vaginal e altceva fata de orgasmul clitoridian
orgasmul clitoridian l`am avut de miliarde de ori
Chiar crezi ca nu stiu?
Tu in intrebare nu ai specificat de care orgasm nu ai avut, am tras ce concluzie am vrut.
Poate e din cauza ca ai devenit prea obsedata de gandul asta si nu te lasi purtata pe culmile extazlui.in primul rand relaxeaza-te si incearca ceva uleiuri sau lumanarele pe baza de esente tari. poate te ajuta.
Uleiuri si lumanarele si pe asta am facut`o.
Unele femei nu sunt capabile sa aiba orgasm la tinerete, altele au doar dupa o nastere iar altele deloc. Iti recomand sa cauti pe internet, google: "documentar discovery- despre orgasm"si sa te uiti. Nu e mult, e concis si e ce-ti trebuie!
Totusi, mai incearca... poate esti doar stresata!
Mai degraba ai putea sa te explorezi singura...ai sa fi uimita de descoperire.