In primul rand e foarte bine ca i-ai spus ceea ce simti, si ce ai vrea sa schimbe, nu stiu spune-i ca daca nu se schimba nu mai poti continua relatie cu el, iar daca se schimba inseamna ca te iubeste, daca nu asta e. sti se mai spune ca:"cand iubesti nu vrei sa schimbi nimic" dar poti sa iubesti. dar nu fara sa te iubeasca, asta o sa fie o dovada de iubire, iar daca vine la tine si iti spune ca te iubeste dar nu vrea sa se schimbe, inseamna ca tine la tine, si ar trebui sa mai continuati pentru ca pana la urma o sa se indragosteasca mai mult, si o sa se schimbe fara sa vrea el. o sa vezi!
Bag mana-n foc ca daca te-ar vedea cu cineva de mana sau sarutandu-te cu cineva sau ceva de genul asta (cu toate ca nu e prea indicat ca dupa aceea apar reprosurile in cazul in care va impacati) ar realiza ca e gata sa te piarda si se opreste din fazele lui. daca NU, inseamna ca nu merita si nu te iubeste. Oricum parerea mea e sa nu-i mai raspunzi la tel si nici la mesaje o perioada...fii si tu indiferenta! plateste-i cu aceeasi moneda
Va rog sa imi dati cat mai multe pareri cu putinta, deja nu mai stiu cum sa reactionez. nu am cum sa mai vorbesc cu el normal @andreeeeee sin moment ce el face pe indiferentu.