anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
am si eu o problema care nu imi da pace de ceva timp m-am despartit de prietenul meu desi inca il mai iubesc din simplul fapt ca e mult prea pasiv si independent. am avut o relatie de 1 an si 9 puteam vorbi cu el orce si ne intelegeam relativ bine. mai ales ca am putut trece peste fiecare "problema" si au fost multe.
cand "i-am dat gara" asa cum zice el chiar eram suparata pe el adica nu vorbisem de 2 zile nimic si chiar inainte de asta am vorbit sa mergem impreuna la un majorat ceea ce nu s-a intamplat... mi e pare absolut normal sa fiu enervata de chestia asta. in fine la un momentdat nu am mai suportat atata indiferenta si i-am scris un sms, intr-un final ne-am despartit. nu mi se parea o chestie asa de grava faptul ca ne-am despartit in momentu ala ptc se intampla destul de des sa ne certam asa urat iar apoi sa ne impacam intr-o saptamana maxim doua.

la o saptamana de la despartire noi intre timp vorbisem zilnic ca si cum nimic nu s-a intamplat adica el mai mult. cand ne-am vazut (nu era nimc planificat eu ieseam de la scoala iar el mergea la work pe acelasi drum) a fost o chestie ciudata o zis ceva de genu " nu te sarut ca doar mi-ai dat gara", eu nici macar nu asteptam asta. m-am uitat asa ciudat la el. ca se comporta aiurea voia sa faca pe indiferentul si mam simtit ca si cum m-ar lua la peste picior orce tema de discutie aveam.
din momentul ala nu am mai vorbit cu el nimic vreo 4-5 zile eram suparata. ma suna intr-un final tot el de 2 ori si imi scrie mesaj eu i-am raspuns cam sec.
ieri ne-am vazut iar imi trebuia ceva de la el ce uitasem deja de ceva timp si si atunci so comportat la fel de "indiferent" si de superior. cand am plecat de acolo l-am vazut cum se uita dupa mine si chiar si atunci cand eram acolo se uita aiurea ca si cum vrea sa faca pe indiferentul mult prea tare numai ca nu ii prea iesea. nu am vrut sa zic nimic...

acum ideea e ca atunci cand i-am scris mesajul si am vorbit cu el zilnic eu i-am zis ca nu de mine depinde faptul ca ne-am despartit ci numai de el, m-am saturat sa ma simt neimportanta pentru el (chiar asa i-am zis) si el o dat de inteles ca stie la ce ma refer, de asta ma scoate asa de tare din sarite ceea ce se intampla acum. de cautat stiu ca o sa ma cauta numai ca mai tarziu cand ii trece si coborara cu picoarele pe pamant. da nu am chef sa stau toata vara morocanoasa din cauza lui, da pe de alta parte nici nu pot sa mi-l scot din minte si din suflet. ii aiurea ca eu nu vreau sa se termine acum nu definitiv cel putin.

ps. am scris asa de mult ca sa va dau cat mai multe detalii pentru a putea sa imi ziceti o parere la toata chestia asta laughing. as vrea ca baietii sa imi zica parerea lor legata de reactiile lui.

Răspuns Câştigător
| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

In primul rand e foarte bine ca i-ai spus ceea ce simti, si ce ai vrea sa schimbe, nu stiu spune-i ca daca nu se schimba nu mai poti continua relatie cu el, iar daca se schimba inseamna ca te iubeste, daca nu asta e. sti se mai spune ca:"cand iubesti nu vrei sa schimbi nimic" dar poti sa iubesti. dar nu fara sa te iubeasca, asta o sa fie o dovada de iubire, iar daca vine la tine si iti spune ca te iubeste dar nu vrea sa se schimbe, inseamna ca tine la tine, si ar trebui sa mai continuati pentru ca pana la urma o sa se indragosteasca mai mult, si o sa se schimbe fara sa vrea el. o sa vezi!

3 răspunsuri:
| johnyboy a răspuns:

Bag mana-n foc ca daca te-ar vedea cu cineva de mana sau sarutandu-te cu cineva sau ceva de genul asta (cu toate ca nu e prea indicat ca dupa aceea apar reprosurile in cazul in care va impacati) ar realiza ca e gata sa te piarda si se opreste din fazele lui. daca NU, inseamna ca nu merita si nu te iubeste. Oricum parerea mea e sa nu-i mai raspunzi la tel si nici la mesaje o perioada...fii si tu indiferenta! plateste-i cu aceeasi moneda

| SsandraC a răspuns (pentru johnyboy):

Multumesc de sfat chiar asta am sa fac(ultima parte) prima idee am incercat-o deja laughing nu a avut efectul dorit (da ne-am impacat dar de atunci ne tot scoatem ochii unu altuia) happy

| SsandraC a răspuns:

Va rog sa imi dati cat mai multe pareri cu putinta, deja nu mai stiu cum sa reactionez. nu am cum sa mai vorbesc cu el normal @andreeeeee sin moment ce el face pe indiferentu.