Spune-i tipului ca il place. daca va repeta :ramaneti doar prieteni...el daca nu te vrea renunta..sau daca chiar esti nebuna dupa el... fa-ti alt prieten ca sa il faci gelos. Fundita!
Sad...laughing? ce sa zic, am vaga impresie ca vrea o tipa mai... putin puerila ca sa ma exprim elegant.
Ideea e sa-l lasi in pace si sa-ti rafinezi putin gramatica si limbajul sau sa gasesti un altul.
In definitiv cine te-a pus sa astepti atatia ani daca tu il placeai "aproape in fiecare an"?
Nu înțeleg chestia asta. „Mai bine rămânem prieteni pentru că nu vrea sa mă piardă". CE POATE PIERDE? Ar fi mai bine să se întrebe peste ani „Și cum ar fi decurs lucrurile dacă am fi fost un cuplu?"
Dacă țineți la celălalt, care-i problema? Vă chinuiți așa unu' pe altu'? Urâââââât de tot.
Spune-i tipului că dacă el e un încuiat nu trebuie să te rețină. Ori da, ori ba. Explică-i toată traba asta dacă ești de acord cu mine. Că nu are ce pierde!
O zi frumoasă și baftă cu pretenu'.
Ideea e ca daca vrei sa fii cu el impreuna trebuie sa te gandesti si la faptul ca daca o sa va despartiti nu o sa mai fiti nici prieteni... daca am inteles eu bine din cate ti-a zis el, acuma daca tii la el cu adevarat spune-i ce ai pe suflet. O sa gasiti o cale de mijloc. O problema mai este la tine ca te-ai indragostit de un prieten, ceea ce se intampla la multa lume.
Vrajeşte-l cu cuvinte. Spune-i ceea ce simţi pentru el cu cuvintele tale dar intr-un mod frumos astfel incât să-şi dorească să-ţi dea o şansă.Şi explică-i şi faptul că nu se intampla nimic dacă rămâi prieten cu fosta.Sau probabil ăsta e un motiv banal pe care ţi l-a spus pentru a nu se combina cu tine .
Vorbeste cu el si spune-i ca-l placi si ...consideri ca, ar fi pacat sa nu va acordati o sansa.
Spune-i sa faca ce isi doreste, fara sa se gandeasca ca poate n-o sa mearga lucrurile cum ar trebui si ca doar va stricati prietenia. Poate va avea regrete pe urma.
E tot ce poti face... doar vorbeste cu el si fii convingatoare!