| fetitaaiadulce a întrebat:

Am si eu o problema cu fostul prietensad. Noi am trecut printr-o perioada mai grea, deoarece el a fost la puscarie timp de 3 lunisad, dar in tot acest timp am tinut legatura, ma suna cand putea, vorbeam prin scrisori, si-mi zicea ca ma iubeste, ca sunt viata lui, etcsad. Dar cand a iesit, mi-a zis ca are o stare foarte naspa, ca se simte cazut din luna, ca nu se poate linistisad, si dupa cateva zile am aflat ca el e combynat cu alta fatacryingcrying, nu-l mai intelegsad. Acum m-am despartit de elsad, o sa se intoarca la mine, stiu sigursad. sa-l mai accept?straight face, nu stiu ce sa facstraight face, poate stiti voi de la ce avea starea aia naspa si-mi puteti spune si miesad. Va rog, vreau raspunsuri serioase, nu mistoo-uri, va multumesc!:*:*:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cat a fost inchis,erai viata lui si te iubea,pentru ca se trezise deodata singur si avea nevoie de o consolare,sa simta ca cineva este langa el,ca-l iubeste un om pe tot pamantul asta.
Acum ca e liber,vrea sa castige timpul pierdut,umbla cu una,cu doua,cu trei,nu are importanta si a uitat binele facut.Tu,ai fi putut sa fii cu altul,la ora asta, dar l-ai asteptat credincioasa.
Nu ti se pare ca omul asta isi bate joc de tine? Scara lui de valori e inexistenta, nu apreciaza nimic si nu-l intereseaza decat persoana lui.Starea lui "naspa",se datora revenirii la viata normala si faptului ca ii venea greu sa se adapteze iarasi la ritmurile ei.
Spui ca se va intoarce la tine,da,mi se pare normal,nu-si permite sa dezertezi din haremul lui.
Lasa-l,scumpa mea,inainte sa intri in niste incurcaturi mai mari decat tine.
Poate ca pe tine te doare sa-l pierzi,dar crede-ma, candva vei intelege ca lasandu-l, ai numai de castigat.
Capul sus!
Tine-te departe de necazuri si ai mare grija de tine!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum daca s-a dus la alta nu mai merita sa vina cu tine e un om fara cuvant.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna părerea mea este să nu m ai stai cu el, nu te merită, te-a trădat, dar de ce a fost închis? Ar fi m ai bine să întrerupi legăturile cu astfel de om care nu poate fi loial unei singure femei.O zi frumoasă.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu cred ca merita.Adica,l-ai asteptat 3 luni sa iasa din puscarie ca mai apoi sa te lase pentru alta?
O sa se intoarca la tine cand o sa se plictiseasca de ea pentru ca te vede disponibila.Parerea mea, uita-l si treci mai departe oh go on
Mai sunt baieti.

| express11 a răspuns:

Cu prostia te nasti, nu o capeti!

| CrosS a răspuns:

Pai nu are rost sa-l mai primesti in viata ta. si la bulan si om cu 2 fete. una-ti scrie alta face, cam cum sa te faca asa pe la spate? sa'l mai primesti in viata ta zici? nu ar fi cea mai mare greseala a vietii tale? kick his Ass ciao

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stare naspa nu stiu poate cu a iesit de acolo.si e deja cu o alta fata? ei bine mai bine nu-l accepti.de ce tu sa suferi cand sunt atatia baieti traiesteti viata nu te opri doar la unul sunt sigura ca tu meriti mai multwinking