Nu renunta! Si nu pune capat la nimic daca o iubesti. Nu mai lua hotarari in numele ei. Asta m-a deranjat si pe mine in relatia pe care am avut-o. Daca am fi vorbit mai mult si am fi fost si mai deschisi unul cu celalalt, daca ne-am fi spus problemele totul ar fi stat altfel.
Nu te da batut si arata-i ceea ce simti mereu. Nu trebuie sa-i spui, trebuie ca ea sa simta ca este iubita.
Oferă-i ceea ce merită.
Caut-o şi vorbeşte cu ea până mai ai şansa.
Spune-i că a fost o greşeală şi eşti dispus să o îndrepţi.
Vai, cum ai indraznit?
Flori+ bomboane+ bilet la un film+ scuze si dragalasenii
Works everytime
Hei! Stii ce este gresit? Cand celalalt alege in locul tau, spunand ca este mai bine ce a ales el pentru tine. Daca tot aveti o relatie si va iubiti comunicati, discutati-va problemele. Nu va jucati pentru ca e posibil sa va indepartati mai mult unul de celalalt.
Sun-o, du-te la ea acasa si vorbeste cu ea. Spune-i ceea ce simti pentru ea si arata-i lucrul acesta. Fa-o sa simta ca o iubesti.
Succes!
Nu renunta! Si nu pune capat la nimic daca o iubesti. Nu mai lua hotarari in numele ei. Asta m-a deranjat si pe mine in relatia pe care am avut-o. Daca am fi vorbit mai mult si am fi fost si mai deschisi unul cu celalalt, daca ne-am fi spus problemele totul ar fi stat altfel.
Nu te da batut si arata-i ceea ce simti mereu. Nu trebuie sa-i spui, trebuie ca ea sa simta ca este iubita.
O poţi duce în oraş şi să îi cumperi ceva drăguţ. Spune-i vorbe frumoase. Asta o va face să se împace cu tine.
Succes!
Eu zic sa te prezinti la usa ei cu un buchet de flori preferabil un trandafir, sa o rogi sa iti acorde doua minute, iti ceri cu multa tandrete si cu o voce calda scuze, o rogi sa iti mai dea o sansa si ii promiti din toata inima ca n-o sa mai faci greseala asta. Sper ca te-am ajutat sentimentele pure rezolva totul.
Esti idiot, ea se supara pe tine pentru ca ea nu vorbeste cu tine? Ce prostie, te foloseste, probabil are pe altu deja, probabil nici nu va mai intalniti asa des si tu stai in casa cu gandul la ea.Iesi afara, fa-o geloasa, o sa se intoarca ea la tine, nu mai incerca sa rezolvi prin vorbe.
Va multumes pentru sfaturi, am rezolvat problema, m-a iertat... si totul o sa fie bine, ca si pana acum....sa aveti un an nou fericit, multumesc