| barby_3290 a întrebat:

Am si eu o problema cu iubitul meu, suntem de un an impreuna, pana de o luna ne-am inteles bine. mici certuri da era in final bine, de o luna ne certam aproape in fiecare zi, ne desp, ne impakam inapoi, el zice ca ma iubeste, in unele zile chiar simt, imi arata prin atitudinea lui, dar sunt si zile cand zic (Gata.asta ma minte ca ma iubeste...), cand ii spun ca e indiferent.Imi spune ca daca imi arata ca ma iubeste, ca ii pasa de mine. mi se urca la cap.Nu stiu ce sa fac, il iubesc, mi-ar fi greu fara el. dar nici asa nu e bine.Astept parerile voastre.

1 răspuns:
| alina_4026 a răspuns:

Sincer eu sint in asa situatie ca tine citeodata. Dragostea de la inceput la toti e frumoasa, insa sint perioade cind aveti nevoie de putin timp liber.Este foarte greu cind te deprinzi cu o persoana si mai apoi incep a aparea probleme.La mine in relatie deseori apare asa ceva,insa mai poate fi si din cauza plictiselii, pur si simplu va simtiti foarte bine dar mai aveti nevoie si de putina cearta, ca sa va mai puneti la incercare dragostea.Iar daca mult timp asa continua atunci trebuie sa discutati serios. Succes