| pinky_8347 a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema cu o prietena: prietena mea s. a culcat cu partenerul ei fara a se proteja, i-a venit menstruatia dar totusi se teme sa nu fi ramas. Stiu ca vi se pare amuzanta intrebarea, dar, e posibil sa fie insarcinata? Faza e ca mama ei cand era insarcinata cu ea, i-a venit menstruatia inca 3 luni desi era insarcinata!
Vreau raspunsuri cat mai sigure!
multumesc

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred exista sanse minime...sa faca un test de sarcina cat mai repede

| Crisu_7532 a răspuns:

Un mic procent de femei continua sa aiba menstruatie chiar daca sunt insarcinata. sansele ca prietena ta sa fi ramas insarcinata sunt mici. totusi, pentru a inlatura orice dubiu, ii recomand ca la 2 saptamani de la contactul sexual neprotejat, sa isi cumpere 2 teste de sarcina de la 2 firme diferite si sa le faca folosind prima urina de dimineata. succes.

| crystyny a răspuns:

E posibil sa faca un test asa e cel mai corect si bine pentru toti. e bine sa fii alaturi de ea si tu si partenerul eihappy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Exista riscul! Am mai spus aici, am o prietena doctorita, care a ramas insarcinata exact in mijlocul ciclului!

Trebuie folosit PREZERVATIVUL mereu!

| snowflake a răspuns:

Sansele sunt minime, dar existawinking
sa isi faca un test de sarcina, ca sa stea linistita happy

| Floreenofficial a răspuns:

Atata timp cat nu s-a protejat sansele sunt maxime! nu conteaza daca ii vine sau nu ciclul. straight face

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este posibil. Trebuie sa faca un test de sarcina la minim 21 de zile de la contactul sexual, pe care, daca e negativ, sa-l repete dupa inca 3-4 zile.

| pinky_8347 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si fiti siguri ca-i sunt alaturi:*:*:*