| Cineva12345 a întrebat:

Am şi eu o problemă cu un băiat. Anul trcut am fost împreună, ne-am despărţit însă am continuat să vorbim ca prieteni. De la un timp din vorbă în vorbă am început să mă ataşez din ce în ce mai mult de el, de altfel şi el de mine. Nu există zi în care să nu vorbim pe mess, prin mesaje sau cel puţin la telefon. Cei mai mulţi mi-au zis că încă mai simte ceva pentru mine, însa eu nu ştiu dacă să afirm asta sau nu. Voi ce parere aveţi? Ar trebui să încerc să fac eu primul pas spre a ne împăca, sau să mai aştept un timp? Fundăbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| GogosikaInfuriata a răspuns:

Mai asteapta, analizeaza si oberva (este sfatul meu). Incearca o perioada sa-l mai tii la distanta sa vezi daca-ti simte lipsa, daca te cauta!
Pot fi doua situatii total opusehappy si anume: sa te placa...ca si amica, sa-i placa timpul petrecut impreuna cu tine (tie la fel) care nu neaparat pot avea legatura cu trecutul vostru comunwinking
Sau o a doua varianta ar fi aceea de a nu te fi uitat si nici tu pe el, iar in acest timp ati fost dezamagiti de ce ati intalnit (sau nu) si apreciati mai mult ce a-ti avut happy si orice va fi, nu uitati motivul despartirii de prima data, acelasi lucru poate interveni si acum!
Oricare ar fi raspunsul, mult noroc!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| romeo78 a răspuns:

Domnisoara, lasa-ti sentimentele sa zburde. Daca, crezi ca intr-adevar doresti sa fii cu el, impacati-va. Dar, nu stiu daca aveti sau nu jurnal, priviti in urma si vedeti clar si cu obiectivitate cauzele, care au produs acea ruptura dintre voi in trecut. Daca, cel care a gresit a fost el sau dumneavostra. Daca aveti aceste indoieli totusi, ramaneti in asteptare. Prima rana se vindeca, dar daca se ajunge din nou la ruptura, acel lucru va fi si mai dureros decat prima ruptura. Daca ratiunea va ordona prudenta, actionati ca atare. Este vorba de viata dumneavoastra. Lastai si ratiunea sa primeze. Succes in alegerea dumneavoastra!

| Cineva12345 explică:

Pai uite, daca eu nu-l bag in seama o zi intreaga ma suna si`mi zice ca nu mai stiu sa bag lumea`n seama sau chestii d`astea. La scoala cand ne intalnim ma tachineaza mereu, are grija de mine, ii pasa de tot ce mi se intampla, e exact ca un tata straight face

| Cineva12345 explică:

Acum ne-am impacat love struck. Multumesc pentru raspunsuri >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cred ca vb pe bune pentru ca si eu am aceeasi problema intrunfel ti-as da sfatul de a face tu primul pas dar nu e frumos ca sa faci tu primul pas deoarece te facit de rusine, iar celalat sfat al meu este ca sa nu astepti pana ce face el primul pas ca poate nul mai face niciodata. mi-a facut placere sa te cunosc kaaty!

| anonim_4387 a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie ca a ta. Fa tu primul pas e cel mai bine. E pacat daca tineti unul la altul sa pierdeti sansa sa mai fiti din nou impreuna. poate ca ati realizat amandoi ca ati facut o greseala ca v-ati despartit.Si decat sa pierzi sansa asta. o sa-ti para rau mai tarziu. Spune`i tot ce simti! sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta! kiss