| iulikbomb a întrebat:

Buna am si eu o problema:d.M-am indragostit de cel mai bun prieten al meu, dar mi-e frica sa ii zic ca il plac, deoarece ma tem ca dupa aia sa nu mai vrea sa fie prietenul meu. Ce sa fac? Dati-mi un sfat:d

Răspuns Câştigător
| Angel_4421 a răspuns:

OOffff! asta e cea mai grea situatie pentru ca asta ar putea strica prietenia dintre voi si ar fi pacatsadCe stii? el te place? Nu are rost sa stric prietenia daca nu e un sentiment reciproc. Daca ii spui si nu e reciproc s-ar putea sa se indeparteze de tine. Daca e reciproc, si totul merge bine, pana la urma tot se va destrama prietenia pentru ca, atunci cand un cuplu se desparte, in general nu raman prieteni sau nu la fel de buni. Sfatul meu este sa astepti putin.Sa te gandesti zi si noapte foarte serios la asta si pana la urma inima iti va da raspunsul...happy

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

S-ar putea sa accepte, dar la un moment dat o sa va despartiti si poate n-o sa mai fiti prieteni deloc, asa ca nu cred ca e o idee buna. sad
Bafta! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassss

| iulikbomb explică:

Nu stiu daca ma place, dar este o mica problema. El a fost iubitul unei prietene si nu stiu cum va reactiona prietena daca ar afla.Sincer nu stiu daca o sa ii zic.Sunt foarte derutatasad

| Lolipop_4327 a răspuns:

Sa vorbesti cu el si sa-i spui ca ai intalnit un baiat care iti place mult.[spui cum arata el, cu mici deosebiri] si sa vezi cum reactioneaza.cum te privestewinking am trecut si eu prin astawinking
e foarte greu sa iubesti un prietenstraight face
fundabig grin