Ai incercat sa vorbesti cu el? poate e mai timid. Doar la tine se uita asa? Si e normal sa te simti asa. Mi se intampla si mie la fel cand se uita unele fete la mine de parca as fi acoperit cu ceva
Eu cred ca e mai retras. nu ca ar avea ceva cu tine. incearca sa comunici cu el
Sa iti spun sincer, la faza cu liftul nu ai drepatate.Eu de exemplu aici unde stau am lift si atat de penibil ma simt cand urc in lift in acelasi timp cu vecinul care ii cam vrea 28 ani(cred, habar nu am), doar din cauza faptului ca pana ajunje liftul la 3 stam pur si simplu si nu avem ce zice unul la celalat. Daca se urca vreo baba,gasesc imediat subiect de discutie
Nu cred sa aiba ceva personal cu tine,dar daca nu te sa luta de atat timp vecini rusine sa ii fie,data viitoare cand il vezi si nu te va saluta spune-i tu:"Lumea,mai ales vecinii se mai si saluta intre ei,stiai" sau pur si simplu salutal tu sa vezi daca ii la fel de nesimtit sa nu iti raspunda. Oricat de timid sau retras ar fi daca vrea iti va raspunde la salut.
Ti-am zis eu nu sunt nici timida si nici retrasa si cred ca vecinul meu la fel, dar in lift nu potem schimba o vorba, in afara de salutul la intrare.