anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema, daca pot sa o numesc asalaughing. s-a mutat un baiat pe scara la mine de vreo 4 ani, cam asa thinking cred ca are vreo 23 de ani, ma rog...chestia e ca nu saluta deloc dar, cand ma intalnesc cu el se uita la mine nu stiu intr-un fel asa... ma masoara din cap pana in picioare ca ma face sa rosesc >:" laughing si cand ma uit si eu la el lasa capul in jos straight face. O data eram la lift si a venit si el si cand m-a vazut a luat-o pe scari straight face De ce credeti ca face asa ca deja incep sa ma simt penibil mai ales ca nu a urcat cu mine in lift m-am simtit aiurea straight face dau fundawinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este timid.foarte timid.salutal tu.intreabal ceva.firesc si normal.bai vecine ne intalnim de atatea ori santem vecini da parca am fi de pe planete diferite.ma cheama ...cutare.tu cum te numesti si ce hram porti?>

8 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Cati ani ai ?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns (pentru Jigsaw):

21 de ce?

| Jigsaw a răspuns (pentru coryyyyyyyyyyy):

Credeam ca esti cea pustoaica de 15-16 ani.

Nup. era bine sa mai am 15-16 ani big grin

| Jigsaw a răspuns (pentru coryyyyyyyyyyy):

laughing.au apus vremurile alea.

Dap, asa elaughing

| Myst3ry a răspuns:

Poate este un baiat mai timid. Incearca sa incepi tu sa il saluti, pentru ca totusi sunteti vecini si nu ar parea penibil. Si poate apoi cu timpul incepeti sa vorbiti mai mult. Si se obisnuieste sa nu te mai ocoleasca.

| micurutza2005 a răspuns:

Baiatul are o problema de prsonalitate, e probabil anormal de timid, poate asteapta sa zici tu ceva incearca si abordeaza-l tu direct intra in vorba cu el si poate" o sa isi dea greata" unii barbati asteapta sa intre femeia in direct si apoi fac si ei un pas. Daca iti place nu mai astepta vorbeste tu prima si cred ca o sa fie mai bine si o sa va imprieteniti.