Pai incearca sa intri in vorba cu el.S-a indragostit in tine.Tu cati ani ai? Crede-ma caci daca tu vei face un pas. el le va face pe celelalte.Daca iti pare si tie ca e dragut, data viitoare cand se tot uita la tine. uitete si tu la el. Poate va face el primul pas.dar daca nu.atunci intra in vorba cu el si imprietenitiva. Funda?
Cu siguranta se simte atras de tine dar in acelasi timp este si un tip timid si daca ar fi foarte aproape de tine ar rosi cu siguranta.Asa mai bine...o ia pe scari. Poate fi marea ta iubire, niciodata nu se stie.Bafta!
Posibil sa fie mai timid.te place dar ii e rusine sa spuna vreo prostie dupa care sa ramai tu cu o impresie proasta.
Nu e evident? Te place! Mai intra si tu in vorba cu el poate te invita la un suc, acum nu stiu cati ani ai tu. Daca esti de o varsta apropiata de el poti sa faci ce ti-am zis, asta daca si tu crezi ca il placi! Succes in orice caz!
Nu stiu exact ce are tipul, poate ar trebui sa incepi sa vorbesti cu el, macar sa iti dai seama cu este. zic eu