| pretty27girl a întrebat:

Am si eu o problema. Dar inainte as vrea sa nu vad respunsuri de genul" vezi-ti de scoala", "mai taci", "fugi de-aici" si chestii de genul acesta.
Anul acesta m-am indragostit de un baiat. El este de aceeasi varsta cu mine, dar nu suntem in aceeasi clasa. Adica aman2 suntem in a*-a. DIfera litera. Asa si el tot timpul umbla si are ca prieten pe un fost coleg de-al meu. Ca sa nu ne incurcam sa zicem ca fostul coleg este X si baiatul de care sunt indragostita este Y. X este enervant si mereu cand ma vede timpa, rade si chestii de ganul acesta desi are o pr din cate am inteles. Y cand ma vede rade, zambeste ma priceste nu stiu cum sa zic. Dar Y nu are pr... EU il plac pe Y sula la suta si nu stiu ce sa fac. Dar acum nu stiu ce sa fac ma plac amadoi sau ce? Ma urmaresc aman2. Ce fac? Imi doresc sa fiu cu Ysad. Va rog ajutati-ma dau FUNDITA! Numa pentru raspuncuri curecte si clare. plzzz

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Scrie corect, mamihappy Asa, totul e posibil, dar baietii sunt foarte smecheri de mici, deci lasa timp si urmareste-le comportamentul!

| RaluE a răspuns:

Sa stii ca de multe ori privirile sunt foarte inselatoare; fiecare isi exprima dragostea / ura fata de o persoana in mod diferit. Cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu ei, bine, pe rand. Si sa afli daca te plac sau nu. Tot ce-i posibil ca Y sa te placa, dar mai bine te asiguri. X nu prea cred ca te place...parerea mea. Succes, sper ca ti-am fost de ajutor :*.

| Pisiii :x a răspuns:

Imi pare rau dar nu prea inteleg ce ai zis acolo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia cu suls la suta e tare raulaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorpoate suta la suta... poate avea si o sula la suta