anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema, de 3 luni mi-au aparut cosuri pe fata, si nu mai inteleg de ce nu dispar, am incercat orice fel de remedii naturale, si nu-mi ajuta, nu mai stiu ce sa fac, pina acum daca abia vreo 2 cosuri imi eseau, dar repede treceau.Am 18 ani si pentru prima data mi se intimpla asa ceva, de la ce poate fi? va rog ajutati-ma cu un sfat, nu mai stiu ce sa fac, ce sa mai incerc, ma simt nasol((!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoNameMe13 a răspuns:

Nu te speria! Du-te la dermatolog. Si o prietena de-a mea a patit acelasi lucru. Ei i s-a spus ca nu sunt cosuri ci, de fapt, sunt un fel de negi dar cu alt tip de tesut. Ei i-au ars cu laser-ul si acum e ok.

| DaReZon a răspuns:

Pai am avut si eu multe...Dar mai mi-am revenit:
Dimineata cand ma spalam pe fata foloseam sapun: Dove (dar usor fara sa iti vina in ochi) iar ele usor incep sa cada.

| Aly122 a răspuns:

Pai.si eu sunt in aceiasi problema...sad am folosit tot ce e pozsibil am fost si la dermatolog.dar degeaba imi trceam pe moment cat luam pastile dupa iar imi apareau.acuma ma dau cu zineryt.tot mai am.da r mai putine daca te dai mereu se vor usca si vor disparea.eu zic sa incerci, bafta:*

| cLaudioasa a răspuns:

Cosurile iti apar in functie de ce mananci tu ...mananca si tu mai sanatos(legume, fructe, etc.)si vorba lui CostinRCG spalate cu Dove ca e bun si nu uita spalate in fiecare seara pe fata e foarte important tongue
bafta kiss

| boracel a răspuns:

Poti folosi masti naturale.de exemplu eu am folosit o masca cu miere si aspirina si m`a ajutat.amesteci o lingura de miere cu 2-3 aspirine...

sper sa te ajuthappy:*