| miky1996 a întrebat:

am si eu o problema de care vreau sa scap! am avut o relatie cu un baiat care era interzis pentru mine.nimeni nu stia de acea relatie.eram impreuna la bine si la greu.ne desparteam si ne impacam din nou pentru ca realizam ca nu puteam sa traim unul fara celalalt.acum ne-am desparit pentru ca eu nu puteam sa ne vedem ori de cate ori voia el, nu puteam sa avem o relatie normala.dar nu pot sa-l uit oricat a-si incerca.ce pot face sa mi-l scot din minte ca oricat as incerca imi aduc aminte de clipele frumoase alaturi de el.vad cupluri pe strada si mi imaginez ca in locul lor puteam sa fiu si eu.dau funda celui mai bun raspuns! mersi!

Răspuns Câştigător
| Mihaela0011 a răspuns:

Traieste pentru tine si accepta ideea ca nu mai santeti un cuplu, desi imi pare cam stupid motivul despartirii voastre.Chiar atat de greu ii este sa astepte pina situatia se normalizeaza, cind este vorba de o dragoste curata? Daca ati trecut peste atatea greutati, cred ca ati fi trecut si peste asta.In fine, nu stiu exact ce a fost la voi, dar indiferent de circumstante viata continua.N-a mers cu el, va merge cu altul, asta e.Traieste si tu cum este, daca nu se primeste cum iti doresti...cine stie de unde ti se deschide usa.Mult succes!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De iutat nu o sa-l poti uita asa repede dar cel putin poti incerca sa faci asta, iesi si distreaza-te cu fetele si consoleaza-te cu ideea ca te vei indragosti din nou atunci cand va fi sa fie

| miky1996 explică (pentru mona):

Am incercat dar mi-l amintesc mereu.

| neutrino a răspuns:

Asa ceva nu se poate uita si poate ca e chiar bine. Cum sa uitam clipele frumoase din viata noastra? Timpul si o noua relatie rezolva totusi, partial, aceasta problema.