| cristu a întrebat:

am si eu o problema.de curand am cunoscut un baiat prin intermediul veriosarei lui care este colega cu mine.am iesit la suc.am facut schimb de id`uri de nr de telefon, si el i`a spus colegei mele ca ii place de mine.ammai vorbit cu el, si mi-a spus ca ar vrea sa fim impreuna dar este prea devreme. totusi nu ne cunoastem decat de o saptamanastraight face. eu am spus ca e ok si ca da mai iesim la suc si dupa poate o sa fim si impreuna. Zilele trecute trebuia sa iesim la o plimbare eu u el var`sa(colega mea) si inca o tipa. dar nu a mai venit deoarece avea treaba, iar cand mi-a zis ca nu mai vine am zis super in sensul alastraight facestraight face"de ce nu mai vii?crying" si el a crezut ca m`am bucurat cu toate ca eu i-am explicat.Si acum ma intreb daca mai vrea sa fim impreuna, sau i`a trecut, si nici nu vreau sa il plictisesc... Ce sa fac? va rog helpbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Încearcă să îi mai explici o dată ce s-a întâmplat de fapt, poate atunci va realiza că a înţeles greşit. De-abia după aceea ai putea să îl anunţi că te-ai gândit şi ai vrea să fiţi împreună. Nu merită să întrerupeţi legătura dintre voi doar pentru o neînţelegere.
Mult succes!

6 răspunsuri:
| deniy a răspuns:

Buna,pai suna-l si invita-l la un suc si vorbiti si ii spui ca iti pare foarte bine ca a venit si ca sunteti doar voi 2 si mai gasesti subiecte de vorbit, succes...

| ѕოiℓε01 a răspuns:

De acumk sa te inveti minte. Gandeste de 3 ori inainte sa spui ceva laughing laughing laughing. Nu stiu ce sa zic vorbeste cu el explica-i ca nu este ceea ce pare poate te va intelege. Arata-i ca il placi, da-i atentie si discuta cu el dar face to face fara nimeni. Cere-i sa iesiti impreuna doar voi doi sa lamuriti lucrurile si sa va cunoasteti mai bine poate iese ceva. Sper ca te-am ajutat cu ceva.

| Alle_1145 a răspuns:

Heyhappy eu cred ca artrebui sa mai discuti cu elhappy sa ii zici in ce sens ai zis tu"super" si sa ii explici ca insemna ca tu erai suparata...incearca sa vb cu verisoara ta sa il intrebe daca te mia place.si daca il palci si tu purtati o discutie despre acest lucru si apoi poate cine stie?smug deveniti iubitihappy nu Trebuie sa fi timida >>Incercarea Moarte n-are

| deniy a răspuns:

Pai suna-l invita-l la un suc si spune-i ca te bucuri foarte mult ca a venit si ii explici ca nu te-ai bucurat ca nu a venit atunci, si mai departe o sa gasesti tu suiecte de vorba, succes...

| Alissya_4251 a răspuns:

Doar pentru ca zis un simplu cuvant care a fost inteles gresit, nu are cum sa nu te mai placawinking continua sa te mai vezi cu el si analizeaza`i comportamentul,vezi cam ce`l intereseaza, ce`i place,ce il deranjeaza... poate veti avea o relatie frumoasa:X Dar daca ti se pare ca nu va potriviti,sau din discutiile cu el reiese faptul ca este imatur sau pur si simplu nu iti place ceva la el,eu zic sa nu fii cu el doar pentru faptul ca ai fost constransawinking
De plictisit nu ai cum sa-l plictisesti atata timp cat si el vrea sa va vedeti, sa discutati, etc. Nu incerca sa fortezi tu lucruriletongue Pana la urma el a zis ca te placesmug asa ca lasa`l pe el sa aiba initiativa si sa vezi ce este dispus sa faca pentru tinewinking
Nu fi nerabdatoarewinking
Mult succes!

| maddy_9213 a răspuns:

Buna! vorbeste cu el si lamuriti situatia. daca te iubeste si tu il iubesti o sa fie ok.love struck