| Andreeeeeeeeea_8548 a întrebat:

Am si eu o problema.de curand mi-a venit menstruatia (asta ar fi a doua oara ) si prima data mi-a tinut o saptamana, iar acum tine mai mult straight face si nu stiu ce sa fac. mi-e teama ca e vreo problema grava. Voi ce credeti? Dau funda :] ( p. s. : eu stiu ca in mod normal menstruatia trebuie sa tina maxim o saptamana)

Răspuns Câştigător
| KaMy a răspuns:

Nu te ingrijora s-ar putea ca ciclul tau mentrualsa nu fie foarte regulat poti sa nu ai menstruatie 2-3 luni iar atunci cand apare sa dureze 1zi sau 10.Organismului tau ii ia ceva timp sa se adapteze la un ciclu regulat si asta s-ar putea sa dureze 2 ani sau mai mult

nu te ingrijora!

Camy:X

5 răspunsuri:
| mirunapufiliki a răspuns:

Depinde...
de ex:am o prietena care maicasa prima oara cand ia vnit o tinut'o o luna si dupa aia nu i'o mai venit 4 luni!
deci nu te ingrijora!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Probabil ai vreun chist ovarian. Cel mai bun lucru pe care al trebui sa il faci este sa mergi la Medicul Ginecolog pentru tratament.Sanatate!

pa, pa.

| petitdreamer a răspuns:

Dat fiind faptul ca abia ti-a venit menstruatia, e normal sa tina mai mult la inceput :*

| DeniAli14 a răspuns:

Poi normal tine o saptamana, in unele cazuri tine si mai mult. Mie cel mai mult mi-a tinut 12 zile, dar nu te ingrijora... asta nu se intampla des, in urmatoarea luna poate vei avea mai putin. n iti fa probleme. E ceva normal. Bye :*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e nici o problema grava. La inceput poate dura pana la 10 zile fara sa fie ceva grav. Daca depaseste 10 zile, trebuie sa te vada un pediatru (pentru inceput).