Si eu am dureri de sani, uneori ingrozitoare. mama mi-a explicat ca sanii te pot durea atunci cand trebuie sa-ti vina ciclul sau chiar in perioada aceasta; aici te poate durea si spatele. te mai dor atunci cand e perioada lor de crestere si daca esti adolescenta asta este adevarata explicatie. nu trebuie sa te sperii, daca atingi si vezi ca sunt doar tari e totul in regula; problema e daca simti duluri. eu am avut duluri si m-am dus la doctor, mi-a dat o solutie si am scapat de ei; erau chisturi care in timp puteau provoca cancer. in orice caz stai linistita, mai mult ca sigur e perioada lor de crestere. sper ca te-am ajutat si sper sa-ti treaca cat mai repede durerile, stiu cum e daca persista mai mult de o luna (ultima data pe mine m-au durut 3 saptamani, dar s-au marit, pentru ca am schimbat masura la sutien), consulta un medic. multa bafta!
Multumesc mult pentru raspuns! M-am linistit!
Nu am multe cunostine in domeniu medical, dar cred ca este un proces de dezvoltare a corpului tau. Maturitatea.
Si pe mine ma dor sanii de mai bine de 2 luni uneori ma deranjeaza chiar si sutienul. Tu ai luat ceva medicamente?
In mod normal asta e semn ca corpul tau se dezvolta dar daca zici ca nu poti respira asta e un semn cancerigen. Mai bine du-te la doctor ca se fi sigura
Sincer, esti in acel proces de dezvoltare, e ceva normal, dar nu e normal sa nu poti respira, mai bine ar fi sa mergi la un control, niciodata nu strica
Poate iti cresc sau ar fi bine sa consulti un medic de familie deoarece ar putea fi o problema canceroasa.
HG_Alexandra_2000 întreabă: