| Adela50 a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema de dragoste.
Deci sa incepem.
L-am cunoscut vara trecuta, era la ruga(cum sunt pe la noi prin zona)si m-am indragostit de el la prima vedere.Si el era indragostit de mine, numai ca intr-o zi, a plecat la el in oras si eu m-am simtit dezamagita.Nici pana acum nu am putut sa-l uit.Ieri am vorbit cu un prieten de-al lui care e indagostit de mine si mi-a zis ca ala ma placea si ca stia tot satul ca el a fost cu mine.Nu stiu ce sa fac. Vreau numarul aluia de telefon sa vorbesc cu el sa-l intreb multee sa vad daca mai simte ceva pentru mine. Duminica ma intalnesc cu prietenul lui, cum credeti ca as putea sa-l conving sa-mi dea numarul aluia fiind indagostit de mine? Vre=o sugertie, un sfat va rog.

2 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Grea treaba mada! Poti fi cinstita spunandu-i prietenului sau ca ai ceva de lamurit cu acel baiat si ii ceri numarul de telefon pur si simplu. Din cate inteleg tu inca nu ai o relatie cu baiatul cu care urmeaza sa te intalnesti asa ca nu trebuie sa-i dai explicatii suplimentare.Sau ar exista varianta sa faci rost de numarul lui de telefon de la altcineva.Baftahappy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Toata lumea e indragostita de tine?!

Cat de naiva esti incat sa crezi ca te poti indragosti de o necunoscuta batand din palme?!

Ei sunt atrasi fizic de tine si te plac, doar atat!