| LorReen a întrebat:

Buna!kissAm si eu o problema, de fapt, nu eu ci prietena mea. Are prieten de 4 luni... La inceput se intelegeau bine, apoi dupa 2 luni au inceput certurile intre ei. Ea a vazut niste comenturi de ale lui pe hi5'ul unei colege de ale ei. In acele comenturi el spunea ceva de genu':"vai ce buna esti=p~" si colega respectiva il afirmastraight face. Acum cateva saptamani un amic i-a spus ca el a cumparat un inel(ea nu l-a primit nici pana in ziua de azi). Acum cateva zile aceea colega i-a spus ca el are pe altastraight face. Ea nu l-a mai cautat de 4-5 zile si nici el pe ea. Deci ce sa faca? Sa-l caute si sa ii ceara o explicatie pentru toate astea? Sau sa-l lase balta?straight face

Răspuns Câştigător
| Frogie a răspuns:

Eu zic mai bine sa-l lase balta. Chiar daca s-ar duce sa-i ceara o explicatie, nu sunt foarte sigura ca acel baiat ii va spune adevarul. Nu merita sa-si mai bata capul cu el daca el a fost in stare de asa ceva si nici macar nu a mai cautat-o. Este clar ca nu mai vrea nimic de la ea.
Ca sa compenseze pierderea lui, stai tu mai mult pe langa ea si ajut-o sa treaca peste asta. Bafta!

11 răspunsuri:
| princess4ever a răspuns:

Io cred ca prietena ta chiar ar merita o explicatie.Ar trebui sa ii spuna ce se intampla cu el, si sa fie sincer cu ea, eu baietii astia ii numesc Lasii! A fost gagik lui pana la urma si ar trebui sa o respecte si sa nu o lase asa fara nici o explicatie!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Intre a merita si a primi, princess4ever, este o mica mare diferenta. Daca toata lumea ar primi ce merita lumea asta ar arata. la fel.

♥ Anonim ♥ [tongue] ar fi mai bine sa isi vada de viata ei. Are balta peste happy

| Bombonikzi a răspuns:

Nu stiu cum sa zic dar cred ca ar trebuie sa incerce sa uite de el pentru ca daca il cauta si il gaseste poate el nu vrea sa vorbeasca cu ea si pleaca si sufera si mai mult. E mai bine sa incerce de acum sal uite si sa nu mai il caute.

| Ice*Queen a răspuns:

Sa-l lase balta. Nu neaparat pentru faza cu HI5-ul, ci asa, pur si simplu. Daca mai era ceva, dadea el semne. Asa, ea poate da dovada de slabiciune cautandu-l si poate pe el chiar il lasa rece situatia si in cel mai rau caz, in final tot ea va avea de suferit(daca tine la el). Mai bine pune punct acum si se tine tare pe pozitii. Bafta! :*

| tyana a răspuns:

Nu! Explicatia a primit-o prin tacerea lui! Cum sa te tiganesti pentru o explicatie care in mod sigur iti va produce si mai multa durere? Invatati sa fiti demne :capul sus si next!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din moment ce nu a cautat-o deloc in alea 5 zile e clar ca nu vrea o relatie serioasa sau are pe alta.
Eu zic sa il incolteasca si sa ii dea explicatiile pe care le doreste.Eu procedez mereu asa cand mai dau de 'handicapati emotionali si intelectuali' din astia (ca sunt pe toate drumurile).
Banuiesc ca daca are pe alta aceea nu a aparut de mult in viata lui, deci ceva l-a facut sa isi ia a 2 a iubita desi nu are scuza...

Si invat-o sa nu isi bata capul dupa el; indiferenta e sfanta!

| missj a răspuns:

Sa il lase balta, nu se merita sa lupi pentru o relatie care nu are nici un viitor.

| Andreia1 a răspuns:

Sa-l caute si sa'i zica ca s-a terminat.:d viata merge inainte.

| catthshshshs a răspuns:

Mai bine sa il lase balta.Astfel de baieti nu merita atentie.

| Antonia19989 a răspuns:

Un singur sfat am pentru voi. Nu va pierdeti timpul cu lucruri si persoane care nu au rost!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of. dar eu chiar tin la el.si nu stiu ce sa fac. si daca nu e adv? asta e doar din auzite de la o pers care a bagat numai strambe in rel. o sa incerc sa vb cu el sa aflu adv spus din gura lui nu din auzite de la unul de la altul.:-