| iness_2185 a întrebat:

Buna am si eu o problema de foarte mult timp inca nu am gasit un raspuns care sa ma multumeasca, povestea incepe cam asa, am cunoscut un barbat intr-un loc public el este vanzator eu mergand zilnic si cumparand de la el eu cred ca el s-a indragostit de mine sau asa am crezut eu atunci adica acum un an, mi-a cerut num de tel pentru o alta problema la care apelasem eu la el iar de atunci ma suna chiar si de trei ori pe zi si imi propunea sa fac sex cu el infine tinanduse de capul meu vreo luna jumate i-am acceptat sa ne intalnim sa facem sex mi-a cerut sa-i fac sex oral ca lui asa i place sa facem d toate in pat iar eu nu i-am acceptat neam termiat treaba si sa inbracat repede si a zis hai sa plecam eu l-am intrebat de ce iar el mi-a zis ca nu am fost asa cum sa asteptat el si ca sunt larga jos si din astea. am plecat acasa si am mai vb din cand in cand ca mai mai dus eu pe la magazinul lui, dupa aia eu am plecat pentru o perioada de vreo sapte luni di localitate cind am revenit m-am dus din nou la el el ma atreba daca vrem sa ne intalnim pentru inca o partida de sex dar numai daca accept sa fac sex oral de fapt a zis ca reciproc acum momentan nu mai vb cu el ca l-am sunat intr-o zi sa vad ce mai face si ma ijurat de numa nu stiu ce sa mai cred cand ma vede se uita la mine de parca ar vrea sama ia in brate nu stiu este emotionat cand ma vede dar atat nu ma intreaba nimic nu ma sun nu stiu ce sa mai cred cum as putea sa il fac sa i se aprinda din nou calcaiele dupa mine tin sa precizez el este insurat eu maritata sunt foarte indragostita de le nu stiu ce sa-i zic daca al sun nu stiu cum reactioneaza sa ma bag eu cu el in sema dupa ce ma injurat nu cred ca are rost va rog sfatuitima va multumesc

Răspuns Câştigător
| motherfucker a răspuns:

Eu zic sa cauti pe cineva care sa fie in stare sa te satisfaca si nu sa isi bata joc de tine.

8 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Adulterilor.

| express11 a răspuns:

Esti galeata! si proasta! le ai pe toate! ce mai vrei? de analfabeta...nu mai spun

| express11 a răspuns:

Dupa ce esti proasta, mai esti si curva! analfabeta ce esti!

| DREAMER_5048 a răspuns:

Mama ei de limba romana sad

| blajsb a răspuns:

Wtf? cum ai ajuns sa te indragostesti? pai...in loc sa faci adulter cu tiganul de la colt ai putea sta casatorita si sa gasesti alte ocupatii? mai ai si copii?

| SpaNu88 a răspuns:

Vreau sa iti fac un compliment. POT?smug panaramoo!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum să fii "largă jos", dacă are organu mic ce să-i faci, epic failhee hee

| Kytan666 a răspuns:

In primul rand e adulter, in al 2-lea rand ai facut romana cu portarul?
Mie personal mi se pare efectiv inutil ca mai intrebi dupa ce a fost nemultumit, te-a injurat, si s-a comportat haotic. Cum te-ai indragostit tu de asa un personaj eu nu-mi dau seama.