Eu cred ca te-a iubit si inca mult. Insa dragostea moare repede daca nu este intretinuta, nu rezista daca nu i se raspunde cu dragoste. Probabil, in timp, a observat ca doar el ofera, doar el renunta, doar el lasa de la el, doar el cedeaza. Si i-au venit mintile la cap, si-a dat seama ca nu meriti si ca el e mult mai valoros decat tine si practic e pacat de el sa-si piarda timpul cu o femeie care nu numai ca nu-l iubeste, dar nici macar nu-l respecta. O sa-si gaseasca alta care sa-l iubeasca asa cum e, care sa-i ofere intai si sa nu astepte nimic in schimb.
Buna, omu se mai schimba cu timpul, dar nu inseamna ca nu te iubeste, din moment ce e cu tine eu cred ca te iubeste. Dar e ceva normal ce spune el, are si el nevoie de libertate ca orice baiat, adica ar trebui sa nu ii pui prea multe conditii ca se poate sa se sature de ele, in plus e bine nu isi neglijeze prietenii, familia, hobby-urile, e bine sa isi faca timp pentru toate, dar sa nu te neglijeze nici pe tine.Lasa-l liber, ca daca te iubeste tot la tine se intoarce si nu va putea sta prea mult timp fara tine.Sunteti amandoi tinerei, aveti toata viata inainte, nu va puneti conditii de pe acum, ca nu sunteti casatoriti, fiecare om are nevoie de intimitate si libertate si te saturi la un moment dat sa te comande cineva, sa devi practic dependent de cineva. Daca te-a iubit sau nu doar el stie si tu trebuie sa iti fi dat seama, depinde si cat timp aveti de cand sunteti impreuna, parerea mea este ca esti cam posesiva dar las- omai moale. Daca pana acum a renuntat la tot pentru tine inseamna ca te iubeste, incearca sa mai lasi de la tine si totul va fi bine!
Din partea ta cred ca a fost un pic lipsa de respect atata timp cat ai considerat ca trebuie sa ii impui reguli ca sa nu te neglijeze.Nu poti determina un om sa stea cu tine de frica ta.Probabil ca el te-a iubit dar a ajuns la concluzia ca nu se merita. Vorbeste cu el si vezi ce il nemultumeste.Si incearca pe viitor sa nu mai impui reguli intr-o relatie.Nu e bine. Una e sa discuti deschis cu partenerul si alta e sa ii impui.
Te-a iubit draga mea, si daca nu ma insel eu inca te iubeste. numai ca tu i-ai cerut sa renunte la tot, iar asa ceva nu se face. nu poate renunta la viata lui ca sa fie impreuna cu tine. de ce nu ati discutat si nu ati ajuns la un compromis? daca tie ti-ar cere sa renunti la familie la prieteni si la hobby-uri cum te-ai simti? si cat ai rezista in felul asta? incearca sa vorbesti acum cu el daca nu e prea tarziu, si sa incerci sa mai lasi de la tine.
Nu cred ca ii place sa ii impui tu conditii, mai ales la varsta lui pentru ca el doreste libertate. Si eu am avut prieten tot de 18 ani si eu de 14 adica acum cateva saptamani dar e ceva normal sa face ce doreste. Tu nu ii poti impune poate va regreta ce a facut fata de prietenii lui. Acordai mai multa libertate. Nu pot sa iti spun sincer ca te mai iubeste desi cred ca te iubeste. Dar un lucru e sigur:tine fff mult la tine. Daca el renunta si isi cerea scuze cand va certati cred ca chiar tine la tine.Si e adevarat ca omul se mai schimba din dorinta lui de a mai fi si altfel de cum era.
Eu cred ca te iubeste, dar s-a saturat ca el intodeauna sa fie vinovat chiar de si nu e.
beausingurlamasamea întreabă: