Trebuie sa iti pui un pic viata intr-o ordine. sa te gandesti ce-ti place si de ce, ce nu-ti place si de ce. vorba cuiva, singura afli lucrurile astea. nu poti intreba pe TPU ce e in capul tau, sau ce simti tu.
Ba si eu care nu stiam de unde dracu sa mai fac rost de una si candoclo ele stau la cersit pe TPU.
" mydarkestdays intreaba:
Buna! Eu sunt o fata cuminte, draguta, timida si care nu incalca regulile. Dar eu am vrut dintotdeauna sa fiu exact ceea ce nu sunt, adica o fata nebuna, rebela, salbatica, care fumeaza si bea si care se prosteste cu diversi tipi. Nu vreau asta pentru ca mi se pare neaparat cool, vreau asta pentru ca mereu m-a atras aceasta parte intunecata. Dar niciodata nu am reusit asa ceva, nu am fumat niciodata, nici nu m-am sarutat, iubiti n-am avut, nu m-am imbatat niciodata (am baut doar putin de tot). "
Ori ai multe fantezii refulate ( mai degraba ), ori esti sau ai vrea sa fii bisexuala.
Tot singura o sa afli.
Nu cred ca esti lesbi.din ce am citit din raspunsul lui michelia mi se pare ca esti o fata timida care vrea sa fie mai rebela si vede sexul cu fetele o provocare.
! Esti nebun! Dar oricum bun raspunsul si ma bucur ca ai o parere atat de buna despre tine, sper sa nu te superi ca te-am facut nebun era intr-un sens bun! Imi place cum gandesti!
Hihihi, totusi sa nu fim narcisisti(glumesc)! Tine-o tot asa.
! Oare de ce?
Buna
Eu as spune sa ramai la baieti ca toate fetele
Adica e ciudat sa mergi la o prietena si sa ii spui anumite chestii gen: draga...sti...imi placi!
Si da, daca iti plac si baietii si fetele esti bisexuala, dar esti singura in masura sa iti dai seama de ce se intampla cu tine.
Nu cred ca esti bixexuala, ci pur si simplu unele fete ca si baieti au foarte multe fantezi, ceea ce e si normal.Iar de atrasa de eel, poate doar le consideri prietene foarte bune si doare sti confuza datorita fanteziiilor...
AlexEjmecheru întreabă: