| Bardok a întrebat:

am si eu o problema. De o luna ma vad cu o fata, imi place de ea, si sunt convis ca si ei de mine. Faza e ca a avut foarte multi fosti iubiti si am mai auzit de uni ca cica ar fi cam curva, desi ea mi-a spus ca e virgina. Eu sunt un tip gelos si posesiv dar incerc sa ii dau cat de multa libertate pot si sa nu fiu agasant, oricum ea are foarte multi prieteni baieti si sunt multi care se tin dupa ea, chestie care nu imi place deloc.Ma enerveaza faptul ca se duce pe la baieti acasa ...pretrece timp cu ei si asta ma baga foarte mult la banuieli. De exemplu acum cateva zile m-am vazut cu ea. A trebuit sa plec devreme ca mai aveam treaba acasa, ea si-a sunat un prieten sa ii lase cheia de la casa lui ca se duce pe acolo, m-am prefacut ca nu s-a intamplat nimic desi in momentul ala imi venea sa o arunc in fata unei masini. Poate sunt eu prea gelos dar daca nu sunt nu suport ideea sa fiu luat de prost asa ca am nevoie de un sfat va rog!

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca se duce pe la casele altora, tot ce se poate sa fie la "inaltimea" reputatiei. Parerea mea este sa te inscrii si tu pe lista si sa-ti faci experienta cu ea, sa lasi sentimentele deoparte dar daca esti intrebat sa spui ca le ai. O sa afli curand daca este virgina sau nu. De facut planuri de viitor cu ea, virgina sau nu, nu prea este cazul, nu cred ca prea multi barbati ar accepta un comportament al prietenei/sotiei precum cel pe care il descrii.
Recunosc, e un sfat cinic dar alternativa ar fi sa pui capat relatiei ceea ce nu este in avantajul tau.

| Narcis0102 a răspuns:

Frate,nu mi se pare normal ceea ce face. Vorbeste cu ea, zii ca daca ai face si tu ca ea, ea cum s-ar simti? Zii ca ii zici tu ca, sigur nu s-ar simti bine..Si zii sa o lase moale cu chestiile de genu`, daca o iubesti, zii ca nu vrei sa fii folosit, si mai zii ca nu iti convine ce face ea.SI nu ii mai da atata libertate frate.straight face.Eu cred ca ma dadeam cu capu`de strada in locu`tau.E cam bulangeoaica, ca face chestii de genu`asta, fara suparare straight face. Frate, pace tie..Bafta.Lasi un mesaj ceva pentru mai multe sfaturi, detalii, chestii de genu`! Pace big hug cool

| KraddyQ a răspuns:

Cel mai bine ar fi indicat sa vorbesti cu ea deschis despre treaba asta, sa ii spui ce te deranjeaza. Daca tii totul in tine nu vei rezolva mare lucru