Am raspuns mai devreme la intrebarea asta dupa care intrebarea a disparut. Am gasit in clipboard raspunsul pe care l-am dat mai devreme si il postez mai jos, dupa care am o poveste din experienta proprie.
Daca se duce pe la casele altora, tot ce se poate sa fie la "inaltimea" reputatiei. Parerea mea este sa te inscrii si tu pe lista si sa-ti faci experienta cu ea, sa lasi sentimentele deoparte dar daca esti intrebat sa spui ca le ai. O sa afli curand daca este virgina sau nu. De facut planuri de viitor cu ea, virgina sau nu, nu prea este cazul, nu cred ca prea multi barbati ar accepta un comportament al prietenei/sotiei precum cel pe care il descrii.
Recunosc, e un sfat cinic dar alternativa ar fi sa pui capat relatiei ceea ce nu este in avantajul tau.
Acum completarea. Am cunoscut candva o fata din alt oras si ne-am cuplat. Mie mi se parea ceva ciudat si am intrebat despre ea pe cineva cu care eram bun amic si care o cunostea din liceu. Raspunsul a fost fara ezitare "curva liceului". Ea in schimb mi-a spus ca e virgina. Am ajuns repede cu ea in pat, dar doar petting, si foarte putin la inceput apoi din ce in ce mai mult de la o intalnire la alta. Intotdeauna am avut impresia ca ceea ce mi se permitea in plus era foarte bine calculat iar ea stia sa faca foarte bine toate lucrurile noi. S-a opus sa o ating in jurul vaginului, sau sa o vad sau sa ii fac oral (ea imi facea mie si era foarte priceputa). Puteam in schimb sa o ating oriunde altundeva inclusiv pe clitoris si la anus. Cand am facut-o a fost cam ce trebuia sa fie la o virgina - penetrare un pic mai dificila si un pic de sange. Dupa vreo trei luni, eu abandonasem incercarea de a vedea cum arata "jos" si am fost invitat. Comunicarea despre sex era zero absolut, daca vorbeam cu un perete primeam acelasi raspuns. Interpretarea mea a fost ca de fapt nu a fost virgina si ca a fost la hymenoplastie iar eu nu am avut acces decat cand au disparut semnele relevante. Suspiciunile mele au fost intarite si de faptul ca nu stiam aproape nimic unul despre celalalt (spre exemplu nu puteam sa spun ce ii place, cand ne intalneam mergeam la un teatru sau film si apoi direct in pat si nu vorbeam aproape de loc) si incepuse sa vorbeasca despre casatorie, cand eu eram abia in anul 1 de facultate.
Salut!
Te sfatuiesc sa. o parasesti cat de curand inainte de a fii prea tarziu!
Nu vreau sa te jignesc dar se pare ca problema este la tine!
ori poate si la ea! Dar realizeaza ca si tu esti cam gelos si asa nu va fi bine nici pentru tine si nici pentru ea!
"apropo. cum adica sa o arunci in fata unei masini? Dar daca te arunca ea in fata unei masini cand poate ii faci anumite crize de gelozie?
Deci te sfatuiesc sa o parasesti cat mai curand inainte sa fie prea tarziu! si sa regreti toata viata! Inainte sa faci vreun gest fara sa judeci si sa ti ratezi toata viata!
Salut,
Personal cred ca ea nu este pe numele tau, cum se spune. Asa ca este dreptul ei sa faca ce doreste.
Faptul ca este sau ca ar fi intr-o relatie cu tine, nu inseamna ca o sa isi schimbe lumea pentru tine.
Asa este ea. E simplu. O schimbi pe ea cu ceva care suporti sau te schimbi pe tine.
Ambele nu prea merg impreuna.
2 chestiuni defecte
1. ce-i aia am auzit ca a avut iubiti mai multi si e cam curva? Cine iti da tie dreptul sa afirmi despre ea ca e curva? Tu realizezi ca pui stampile jenante? Ce ar fi daca ar spune si ea despre tine ca te-a vazut cu niste baieti si ii cam pipaiai pe fundulet... concluzie esti homo! Ti-ar placea asta?
2. Esti gelos, posesiv, deci inapt pentru o relatie. Asta inseamna nesiguranta, ca nu ai depasit varsta de 14 ani si in acest caz te sfatuiesc sa vorbesti intens cu doamna Manuela. Manuela este o femeie care te racoreste bine, te si incalzeste, e si curata, nu face parte din batalionul de transmisiuni de boli transmisibile... E foarte buna!
Si stai linistit, nu se uita la tine nici pentru mascul de reproducere. The end.
Ar trebui sa ii spui si ei tot ce ai scris aici, mbine poate eviti partea cu aruncatul in fata masinii. Spune-i ca nu iti place ceea ce face si ca nu poti accepta asta. Si, daca e asa cum spui tu, ar fi cazuk sa porti conversatia asta cu ea cat mai repede. Piate ii dai sansa sa iti explice, desi nu prea are ce. Cred ca despartirea este o solutie buna, desi niciodata nu am mai spus asta. Si, daxa as fi in locul tau as fi mai atent la o persoana inainte sa formati un cuplu. Asa nu se va mai ajunge la asta, zic si eu.
Intr-o relatie cea mai importanta este comunicarea. Din punctul meu de vedere nu este deloc normal sa se vada cu alti tipi, indiferent ca sunt doar amici.Trebuie sa ii spui asta in fata si daca intr-adevar tine la tine ar trebui sa inteleaga lucrul asta.
In legatura cu parerea celorlalti, eu cred ca ar trebui sa ii dai putina incredere sa o cunosti tu. Lumea de obicei vorbeste aiurea si "vulpea care nu ajunge la struguri, spune ca sunt acrii". Eu cred ca sunt doar rautaciosi care nu au avut ocazia sa iasa cu ea sau mai mult, sa o bage in pat.
Daca nu intelege ca te deranjeaza ca iese cu altii, mai bine te desparti de ea si mergi mai departe!