| al3xx93 a întrebat:

am si eu o problema. de vreo saptamana am o prietena, din intamplare, ne cunosteam dupa messenger si am zis sa iesim la un suc sa ne cunoastem si personal, totul a fost ok pana cand am dus. o acasa... ne-am sarutat, desi eu nu prea vruiam. m-am mai intalnit cu ea de 2 ori de atunci. dar nu stiu ce sa fac pentru ca eu nu simt nimic pentru ea. si problema este ca sambata mi-a zis sa mergem in club si eu nu prea as vrea,,, desi i-am promis. ce pot sa fac va rog! nu stiu cum sa fac sa ma despart de ea, adica as vrea sa nu creada ca sunt ness... plz

Răspuns Câştigător
| Ciresikaaa a răspuns:

Dezvolta o indiferenta fata de ea si va simti ca nu o iubesti si poate ca va cedawinking

14 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ea. Spune-i tot ce ai pe suflet, ca o vezi ca pe o amica si nu stii multe lucruri despre ea. Deschide-ti sufletul si incearca sa nu o ranesti.

| 1micdamare a răspuns:

Sa ne fie cu iertare amice, dar tu chiar esti ness!
de ce nu i-ai spus de la inceput?

| purenerve a răspuns:

Ai intrat in hora joaca pana la capat sentimentele nu iasa la suprafata asa repede pote la inceput e atractie fizica si apoi se transforma in sentimente! poate problema ta este ca pe mess ti s-a parut faina si acum urata spune-i adevaru si nu o va durea asa de tare!

| Laura_2393 a răspuns:

Mai nesimtit te va conisdera daca o vei minti. Fi sincer si chiar daca acum se va supara putin pe tine cu timpul va intelege. Incearca sa ii explici ca vreti sa fiti doar amici, stiu ca este greu dat asa e cel mai corect.

| PussyfootMissSuicide a răspuns:

Buna!
Eu as fi de parere sa incerci sa. i spui ce simti pentru ea de fapt intr. un mod cat se poate de frumos sa ineri sa nu o ranesti. dar indiferent de modul in care i. o spui oriucm ai sa o ranesti. dar sigur ca te poti duce cu ea in club thinking ca prieteni. puteti merge sa va distrati oricand
incearca sa ii spui ce simti.big hug b`bye!

| Crisu a răspuns:

Spune-i ceea ce simti...adica daca va cunoasteti doar pe mess si etc, e ceva normal sa nu ajungi sa ti la ea asa de repede.Chestia la fete e mai ciudata, asa ca ea s-ar putea sa tina la tine, sa macar sa pretinda. Oricum trebuie sa vorbesti deschis cu ea, si sa o faci sa inteleaga...ca tu nu simti nimic pentru ea si ca ati gresi amandoi daca ati fi imrepuna.

| Robii a răspuns:

Poii sa inteleg ca esti lesby?

| sayross a răspuns:

Acum hai frate adc o inviti in oras si tot tu te desparti de ea fara suparare dar asta e nesimtire in fata unei doamna/domnisoara

| iuBiRe_9406 a răspuns:

Poti sa-i spui acum ca nu mai vrei sa fii cu ea, pana nu e prea tarziu, din cate am citit nu prea a-ti vorbit, daca u nu simti nimic pentru ea happy

| shnel a răspuns:

Spune-i pe scurt ca nu simti nimic petru ea si ca nu te atrage...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invit-o la un suc, againlaughing, spune-i adev, incet, si daca va reactiona urat, nu stiu, zii ca nu vrei sa inteleaga gresit, dar faza e ca, nu cred ca ea a sarit asa pe tine.de obicei barbati fac asta, chiar mai mult... ma rog poate nu esti genu.

| Ирина19 a răspuns:

Buna! Zii ca nu esti pregatit pentru o relatie, vrei o pauza ceva de genu, sau daca esti o fire mai deschisa zii ca ceea ce simti pentru ea e o simpla afectiune si ti-ar placea sa fiti doar prieteni. Bafta happy

| federerdinamo a răspuns:

Daca nu simti nimic pentru ea te desparti asta e chiar daca crede ca esti neisimtit sau nustraight face. Cand pentru o persoana nu simti nimic, intre voi ar fi bine sa ramana o simpla prieteniewinking. Ii spui...eu as vrea sa ramanem prieteni dar nimic mai multwinking.

| Azkadella a răspuns:

Pai ce sa zic du-te cu ea in club si cand o vei conduce acasa inainte sa pleci sarut-o(chiar daca nu simti nimic pentru ea poti sa o faci)si spune-i asa: "stii m-am gandit aseara la noi si nu prea ne cunoastem adica eu sunt genul de baiat care pentru a fi cu o fata si pentru a o iubi trebuie sa o cunosc perfect altfel nu ma simt sigur pe mine mi-e frica de cum ai reactiona daca as spune ceva gresit eu zic sa ramanem prieteni, prieteni foarte buni vorbim pe mess iesim in oras sau in club ca astazi, si asa o sa te cunosc mai bine tu o sa ma ajuti sa te cunosc asa cum esti si ma vei cunoaste si thu pe mine. dupa ce ne cun pot fi cu tine si te pot iubi asa cum meriti asa sunt eu trebuie sa cunosc o fata ca sa fiu cu ea tu ce zici? acum ascult si parerea ta" si vezi ce iti zice daca o vezi ca sufera poti adauga:"nu trebuie sa te intristezi acum doar suntem prieteni ti-am zis ca sa te iubesc asa cum meriti trebuie sa te cunosc mai bine" si o poti saruta pe obraz sau pe gura si o mica imbratisare ca sa nu se simta ranita si sa simta ca inca vei mai fi cu ea macar ca amic.asa am patit si eu cineva s-a desp de mine si atc vroiam sa vb mereu sa iesim ca sa il simt aproape asa va simti si ea asta daca te iubeste sau te place. daca nu ai curaj sa ii zici in fata ii poti zice pe mess dupa username banuiesc ca ai 17 ani asta nu conteaza fa cum ti-am zis va merge dar daca tot ii zici poti sa faci ce ii zici asa din cand in cand o sa ii treaca sau cine stie poate te vei indragosti thu de ea astept sa imi spui ce ai facut succes:*