| victoria_8973 a întrebat:

am si eu o problema sad. Deci... eu traiesc in Moldova. si am niste vecini care traiesc in Rusia dar vin aici doar vara... mie imi place de baiatul lor. Fratele lui e cel mai bun prieten cu fratele meu. si cind eram mai micuti ne placeam reciproc dar dupa ce am aflat amindoi asta an n-am dat ochii unul cu celalalt, acum nici nu ma saluta, dar nu stiu daca ma mai place, mereu cind il vad si intorc capul el se uita la mine. Dar as vrea cumva sa-i atrag atentia... Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| andrelina a răspuns:

Consider ca baiatul e timid. Fa tu primul pas si spune-i tot ce ai pe suflet! Iti garantez ca o sa reusesti sa storci multe de la el.Fii tu cea care ia initiativa! Fara rusine.In ziua de azi domneste`nesimtirea`. O sa ai de castigat atat tu, cat si el.BAFTA! Pupici! andre_ea900609 ps:ma anunti si pe mine daca ai reusit ceva

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asteapta... daca te place nu v-a rezista prea mult si va face primul pas.

| Ciprian271 a răspuns:

El te place pentru ca e distant si pentru ca stie ca-l placi el este timid si incearca sa-si ascunda sentimentele prin fapte de tacere si prin fapte de ura zgarcenie uneori rautate mai dai timp. A unui baiat ii place sa vina fata la el altfel el nu va veni de buna voie, pentru ca este timid.

| Catalin_4582 a răspuns:

Spune-i fratelui tau sa il intrebe pe el ce lucruri ii plac, apoi sai spuna daca ii place lui de tine chesti e foarte simplu il bagi pe fratele tau la mijloc succes big grin

| Kokolina a răspuns:

Daca te iubeste e bine ai multe sanse cu el daca, nu cred ca mai ramane decat sa-l recuceresti sau sa-l uiti insa cel mai bine este sa ai incredere in aspectul si in sarmul tau asa sigur il vei da pe spate.Iti urez mult succes!

| andrei09lucian a răspuns:

Eu zic sa il lasi baltya